Sevgili arkadaşlar il çevre ve orman müdürlüğünün sınavına adana da giren bir arkadaş sınavın adeta bir fiyasko oldunu söyledi: sınav 25.08.2010 tarihinde oldu ve 26.08.2010 tarihinde yani 1 gün sonra açıklandı. kazanan şahısta artık bilmiyorum ama büyük ihtimal kazandırılan şahıs ENGİN CANTAY isimli meb sınavına hizmetli gurubundan girip 96 puan alıp ve adanaya yerleşen bir şahıs ha ne olmuştur bunuda arz edeyim arkadaş hizmetliyi beğenmedi torpil yapıp diğer arkadaşların kısmetini ellerinden alarak yerleşti. Sınava gelince sınav kurumun toplantı salonun da yapılmış adaylar koyun gibi dizilerek afedersiniz sıra felan gözetilmeksizin ve sorular çok basit meb de olduğu gibi ve sınavda hiç bir denetim görevlisi yok ve en yüksek puan alan 86 ve sınav da herkes birbiriyle sohbet havasında, Ha arkadaş ne yapmış durumu bimere arz etmiş bimer de bir araştırma yapmış il idare kuruluna sevk etmiş il idare kurulu arkadaşı aramış ve durumu kendinden dinlemiş ifade vermesi gerektiğini söylemiş şimdi ifadesine başvurulacak. Arkadaşlar eğer sizin girdiğiniz sınavlarda da böyle bir uygulama söz konusuysa lütfen duyarsız ve kayıtsız kalmayın bunlara gerekli yerlere olayı intikal ettirin en basitinden durumu ayrıntılarıyla bimere yazın lütfen bu mesele tüm engelli arkadaşlarımıza aittir ve adana da bu girişimi başlatan arkadaşı kutluyorum.