Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el otomatik vitesli bir araç almak için de sağlık raporu şart mı?

ormancı177

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi akşamlar

Benim bir sorum olcak. H sınıfı ehliyetim var. özel tertibatlı otomobil yazıyor ibarede...
ben ikinci el bir otomatik vitesli bir araç almak ve buna özel tetibat taktırmak istiyorum. ötv mtv sorun değil. ama yine de rapor almak zorunda mıyım.
tekrar bir takipçiye versem bu işlime halldebilir mi acaba
özrim sol elimde parmak eksikliği var yani ampüte

nasıl bir yol izlemem gerekli

Araca özel donanım takılacaksa, sağlık kurulu raporu şart. İster vergi istisnası ile satın alınsın ister vergisi ödenerek...

şimdi ben bir honda civik aldım 2008 otamatik vitesli eşim üzerine yaptım aracı şimdi sağlık raporu aldıktan sonra from da okuduğum üzere makine müh odasına ğidip o rapora ğöre aparat yaptırıyorum ondan sonra emliyette ğidip pilaka işlemi için başvuruyorum yol bu demi

acaba benim kullanacak olduğum araca nasol bir aparat takarlar sol el ampute

arkadaşlar simdi benim h ehliyetim engelli bir arkadaşdan otomatik aaraba alsam rapora gerek varmı

özel tertibatlı araç almak istiyorum

Iyi ğünler arkadaşlar benim bir sorum olacak ben sol el ampüte sağ el 4,5, parmaklar yok h sınıfı ehliyetim var.ehliyeetimdeki ibare:özel tertibatlı otomobil yazıyor.araç almak istiyorum yanlız antalya devlet hastenesi bana rapor vermedi.bu raporu başka nereden alabilirim ayriyetten konya devlet hastanesi veriyormuş.ben oraya ğitsem bu raporu alabilirmiyim bir yardımcı olabilirmisiniz.mail: tinay___kemal@hotmail.com

Antalya'daki hastane neden rapor vermedi? Ne dediler?

Üst Alt