Merhaba arkadaşlar trafik kazası sonucu 9 yıllık tetraplejiyim bu süre içerisinde hem medikal araçlar hem tıbbı tedavi ve raporları,prosedürler hakkında oldukça bilgi sahibi oldum.Danışmanlık hizmetide veren kurumlarla iletişim halindeyim.Sgk'nın ödemediği ancak artık ihtiyacı olmadığı için medikal malzemeleri ve cihazlarını uygun fiyata satan kişileri tanıyorum bu şekilde bir çok insana hem maddi hem manevi yardımda bulunmuş olmaktan mutluyum.Çakallar ordusu medikalcilerin tüm alicengizliklerini bilirim onlarda beni bilirler Her türlü konuda elimden geleni yapmaya açık bir insanım,konuyla ilgilenenler bu siteden ilk bağlantıyı kurabilirler.
Şuan bildiğim kadarıyla satışta olan medikal ürünler:
Parapodyum ( sıfır gibi az kullanılmış )
Akülü yetişkin 2008 model
Alüminyum, katlanabilir kasa.
İçeri ve dışarı dönebilen ve istendiğinde çıkabilen ayaklıklar.
Yükseklik ayarlı yan kolçaklar.
63 kg. akülü, 41 kg aküsüz ağırlık.
136 kg taşıma kapasiteli.
6 km sürat, 32 km menzil.
200 Watt x 2 adet DC motor.
12V 34Ah iki adet jel akü.(yeni akü alınmış)
ikinci el olarak satışta
Alman marka orjinal sıfır ayağa kaldırabilen akülü sarjlı tekerlekli sandalye
140 kg kapasiteli (akü- motor)
siyah şık % 100 manevra kabiliyeti,devrilmez,evde ve dışarı kullanıma uygun
araçta satışta...
İsveç marka Levo sıfır ayağa kaldırabilen siyah şık oldukça donanımlı, devrilmez portatif ön panel de masa mevcut.(Mika kırılmaz)
aynı şekilde iç dış mekanlara uygun kullanım kolaylığı olan araç satışta.
Akülü hasta karyolası ev kullanımlı mobilya dizaynlı.(ahşap renkli)Kumandalı ve titanyum alt iskelet.Kilitlenebilen ayaklar,maximum ortopedik antibakterial yatak,koruyucu özel üretim fermuarlı yatak koruyuculu kılıf,demonte edilebilen taşıma kolaylığı,diğer özellikleri
160 kg taşıma kapasiteli
Dört parçalalı lata sistem yatak ünitesi
Baş-ayak ve yükseklik ayarlı
Baş hareketi 0-70 derece arası ayarlanabilir
Ayak hareketi 0-20 derece arası ayarlanabilir
Dört motorlu
Silinebilir ahşap kaplama
Yukarı-aşağı hareketli yan korkuluklar
Fonksiyonları kilitlenebilir el kumandası
Fren sistemli dört tekerlek
Tutunma kolu ile beraber
Ölçüler;
Uzunluk 102 x 206 cm
Genişlik 95 cm
Yerden yükseklik 39'dan, 82 cm
Hasta altı yara oluşunu engelleyen
ROHO HAVALI MİNDER
43 CM X 47 CM EBATLARINDA YÜKSEK PROFİL 10 CM
90 ADET HAVA HÜCRELİ
az kullanılmış...
Hasta nakil ve taşıma için ev içi taşıma lifti az kullanılmış..
Hasta alt temizleme de bakımda kullanım kolaylığı hijyen esaslı temizlik seti.
İçinde yetişkin hasta bezi,alt temizlikte kullanılan yatak koruyucu bez,tek kullanımlık köpüren silme süngerleri,cerrahi + poşet eldiven,iıslak mendil badem yağlı,rulo havlu,bebek yağı,idrar sondası jelli,idrar torbası,çöp poşeti ve bebe kolonyası hediyeli..
Seyahat için kullanım kolaylığı olan bu sete ayrıca isteğe göre ilaveler yapılabilmektir.
Tüm bu ürünlerin sgk raporlarıyla alınamadığı ( sonda ve bez hariç ) düşünülünce ayrı yerlerden ve sağlıksız yara,enfeksiyon mantar oluşmasında bizlerin yaşadığı sıkıntılara çözüm olabilen bi settir.Kendi yaşadığım bu uzun ve araştırmalarla geçen sürede bizlere sunulan ve sunulmayan olanakların en iyisini yakalayabilmenin bilgisini paylaşmayı kendime iş edindim oldukça da başarılıyım Bana ulaşmak isteyen arkadaşlarla bu siteden bağlantı kurarsak herkes gelişmelerden haberdar olabilir.
Sevgi ve Sağlıcakla
Şuan bildiğim kadarıyla satışta olan medikal ürünler:
Parapodyum ( sıfır gibi az kullanılmış )
Akülü yetişkin 2008 model
Alüminyum, katlanabilir kasa.
İçeri ve dışarı dönebilen ve istendiğinde çıkabilen ayaklıklar.
Yükseklik ayarlı yan kolçaklar.
63 kg. akülü, 41 kg aküsüz ağırlık.
136 kg taşıma kapasiteli.
6 km sürat, 32 km menzil.
200 Watt x 2 adet DC motor.
12V 34Ah iki adet jel akü.(yeni akü alınmış)
ikinci el olarak satışta
Alman marka orjinal sıfır ayağa kaldırabilen akülü sarjlı tekerlekli sandalye
140 kg kapasiteli (akü- motor)
siyah şık % 100 manevra kabiliyeti,devrilmez,evde ve dışarı kullanıma uygun
araçta satışta...
İsveç marka Levo sıfır ayağa kaldırabilen siyah şık oldukça donanımlı, devrilmez portatif ön panel de masa mevcut.(Mika kırılmaz)
aynı şekilde iç dış mekanlara uygun kullanım kolaylığı olan araç satışta.
Akülü hasta karyolası ev kullanımlı mobilya dizaynlı.(ahşap renkli)Kumandalı ve titanyum alt iskelet.Kilitlenebilen ayaklar,maximum ortopedik antibakterial yatak,koruyucu özel üretim fermuarlı yatak koruyuculu kılıf,demonte edilebilen taşıma kolaylığı,diğer özellikleri
160 kg taşıma kapasiteli
Dört parçalalı lata sistem yatak ünitesi
Baş-ayak ve yükseklik ayarlı
Baş hareketi 0-70 derece arası ayarlanabilir
Ayak hareketi 0-20 derece arası ayarlanabilir
Dört motorlu
Silinebilir ahşap kaplama
Yukarı-aşağı hareketli yan korkuluklar
Fonksiyonları kilitlenebilir el kumandası
Fren sistemli dört tekerlek
Tutunma kolu ile beraber
Ölçüler;
Uzunluk 102 x 206 cm
Genişlik 95 cm
Yerden yükseklik 39'dan, 82 cm
Hasta altı yara oluşunu engelleyen
ROHO HAVALI MİNDER
43 CM X 47 CM EBATLARINDA YÜKSEK PROFİL 10 CM
90 ADET HAVA HÜCRELİ
az kullanılmış...
Hasta nakil ve taşıma için ev içi taşıma lifti az kullanılmış..
Hasta alt temizleme de bakımda kullanım kolaylığı hijyen esaslı temizlik seti.
İçinde yetişkin hasta bezi,alt temizlikte kullanılan yatak koruyucu bez,tek kullanımlık köpüren silme süngerleri,cerrahi + poşet eldiven,iıslak mendil badem yağlı,rulo havlu,bebek yağı,idrar sondası jelli,idrar torbası,çöp poşeti ve bebe kolonyası hediyeli..
Seyahat için kullanım kolaylığı olan bu sete ayrıca isteğe göre ilaveler yapılabilmektir.
Tüm bu ürünlerin sgk raporlarıyla alınamadığı ( sonda ve bez hariç ) düşünülünce ayrı yerlerden ve sağlıksız yara,enfeksiyon mantar oluşmasında bizlerin yaşadığı sıkıntılara çözüm olabilen bi settir.Kendi yaşadığım bu uzun ve araştırmalarla geçen sürede bizlere sunulan ve sunulmayan olanakların en iyisini yakalayabilmenin bilgisini paylaşmayı kendime iş edindim oldukça da başarılıyım Bana ulaşmak isteyen arkadaşlarla bu siteden bağlantı kurarsak herkes gelişmelerden haberdar olabilir.
Sevgi ve Sağlıcakla