Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el araç alacağım. Plakasını nasıl engelli plakasına çevirebilirim?

niyazi03

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyetim var.piyasadan 2.el otomatik vites almayı düşünüyorum.alacağım aracın plakası normal plaka.bu araca nasıl özürlü plakası alabilirim?

kardeş konuyu bir trafikçi arkadaşa sordum onun dedklerini aktarıyorum prosedur neredyse normal plaka ile aynı yalnızca bir dilekçe ve raporunla birlikte başvuruyorsun almış olduğun plaka ankarada onaylanarak geliyor raporun %90 ın üzerindeyse vergiden muaf oluyorsun onun içinde trafik tescilden sana bir evrak veriyorlar onu vergi dairesine götürüp orada vergiden muaf olduğunu kayıt ettiriyorsun hepsi bu şimdiden hayırlı olsun . . .

MTV muafiyeti için %90 üzeri şeklinde bir şart YOKTUR.

evet olabilir bana da pek mantıklı gelmedi söylemiştim trafikçi bir arkadaşa sordum onun söylediklerini aktardım arkadaş sen evraklarını al dilekçenide yaz trafik şubeye git onlar seni yönlendirecektir en doğrusu bu . . .

ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

İşlemler değiştimi bilmiyorum ama ben araç alalı 7 sen oldu aklımda kalanları yazayım.
1-Plakayı kendim istanbul gayrettepede 30 dakikada aldım yani Ankaraya falan gitmedi. 2-Maliyeye ben hiç gitmedim trafik kendisi işliyo zaten.
3-Proje için Makine Mühedisine gittim.

Hatırladıklarım bunlar. Bu tür yeni işlem yapan arkadaşlar varsa daha net bilgi verebilirler.

Üst Alt