Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el aldığım ve özel donanım taktığım aracımı satarken sorun yaşar mıyım?

şanssız 35li

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

geçen sene 2000 model otomatik vites araba aldım hususi ve onu engelli arabasına çevirdim, tertibat taktırdım, ruhsatta hususi sakat aracı diye geçiyor. sahibinden başkası kullanamaz yazıyor.
o arabamı satmak istiyorum ama alıcı kişi tertibatsız istiyor. tertibatı söküp satacağım.
benim sormak istediğim geçen sene aldım arabayı 1 sene içinde satabilir miyim ve normal engelsiz birine satabilir miyim ve sakat aracından hususi arabaya dönüşür mü noterde ve trafikte bu sebepten dolayı sorun çıkar mı

engelli araçların 5 sene satılmadığına dair duyum aldım acaba doğru mu
lütfen bilen kişiler cevaplasın...

dostum ikinci el aldıysan hic bir sorun cıkmaz istedigin zaman satabilirsin otv muhafiyeti ile almadıgın icin hic sorun olmaz

Tabii satarken usulüne uygun olarak özel donanımı çıkarttırmalı ve o şekilde tescil yaptırmalısınız.

Üst Alt