Merhaba arkadaşlar, ben şu anda mevcut normal B sınıfı ehliyetimi yeniletmek istemiştim. Sağlık raporu almak için ilk olarak Aile Sağlığı Merkezi'ne başvurdum. Oradaki hekim iki uçlu duygudurum rahatsızlığımdan dolayı beni Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Devlet Hastanesi'nde gerekli işlemleri hallettim ancak onlar da İl Sağlık Müdürlüğü'ne gönderdiler. Oraya evraklarımı teslim ettim ve heyet gününü beklemeye başladım. İl Sağlık Müdürlüğü son olarak beni Şehir Hastanesi'ne yönlendirdi fakat psikiyatri bölümü dışında narkolepsi şüphesiyle nörolojiden de görüş istemişler. Herhalde kullandığım ilaçlar sebebiyle böyle düşündüler ancak benim herhangi bir nörolojik hastalığım yok. Neyse Şehir Hastanesi'ne gittiğimde psikiyatri doktoru kontrol şartıyla bir yıl süreli onay verdi lakin nöroloji doktoru polisomnografi testine girmem gerektiğini, bunun için de beni uyku takibi amacıyla cihaza bağlayacaklarını ve bir gece hastanede yatmam gerektiğini söyledi. Ben de kabul etmedim ve ehliyet sürecim yarıda kalmış oldu. Zaten bu süreçte oradan oraya gezerken sinirlerim oldukça yıprandı, en sonunda da böyle bir şey çıkınca dayanamadım artık. Merak ettiğim husus acaba benimle aynı hastalığa sahip herkesten mi bu test isteniyor yoksa sadece bana mahsus mu istendi?