mrb arkadaşlar, maalesef ağrılarım devam ediyor ve en kötüsü sol kalçamdada çıktı avn
,
sağ için ozon ve prp edavisine başladım buğu 2. kür için gideceğim,
sol için anlandırma amelyatı dendi, baltalimanı kemik hastanesinede pazartesi görünüp karar vereceğim.
allahyadımcımız olsun, zor bir hastalık,
diğerinde kanlandırma olmuştum ama tamamen geçmedi, sol tarafa aynı ameliyatı deyince doktora bunu söyledim, doktor sağ tarafın 3 yıl olmuş çökme yok hafif bozulma var dedi, aynı şansı sol kalçana da vermen gerekmezmi dedi , şuan 2. evreymiş %80 şans diyorlar,
ben razıyım sağ kalçam böle kalsın yeter çok şükür, hafif aksamam dışında problem yok, korkum daha da kötü olması, inşallah olmaz,
sol içinse inşalah kurtarırız, baklım o şansı kullanacağım, başka çare yok,
allah şifa versin. şükredelim, buna daha beteri deolabilir, dizde elde, kolda da çıkabiir, allah korusun., buna da şükür...
arkadaşlar, bende 2012 de core decompresyon(kanlandırma) ameliyatı oldum , 2 hafta koltuk değneği,3. hafta tek koltuk değneği basrak yürüdüm,4. hafta yürümeye başladım, doktora göre değişiyormu bu yatış süresi , bazı dpoktorlar basmamanın zararlı olduğunu, asıl hemen yürütmek gerektiğini söylüyorlar
arkadaşlar noldu kimse yazmıyor, ne durumdasınız herkes iyileştimi ki yazmıyor, umarım öyledir,
lütfen durumlrınızı deneyimerinizi paylaşın.
op.dr. Bülent kılıç duyan varmı, tekirdağdaymış,
tek seansta iyileştirdiğin idda ediyor, duyan , tedavi gören varmı?
protez taktıran varsa lütfen olumlu olumsuz yanlarını yazabilirmi?