Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki bacak diz üstü ampute. Sürücü olur raporumla ehliyet alabilir miyim?

keskinay

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
sürücü kursuna kaydolurken aldıgım sürücü olur raporuyla ehliyetimi almam mümkün mü
daha sonra sorun yaşar mıyım
iki ayak dizüstü ampüte . elden kumandalı araba kullanır raporu almadım. trafikte istemedi gerek yok demiş elden kumandalı araç kullanır raporu hangi aşamada lazım oluyor sonradan sorun yaşar mıyım yoksa araç alırken mi isteniyor bu rapor

Kursa verdiğin raporu nereden aldın?
Devlet hastanesinden sağlık Kurulu Raporu aldıysan sorun yok. Eğer özel hastaneden aldıysan daha sonra senden yeniden rapor istenebilir. Ehliyet için alacağın raporda "H sınıfı ehliyet alabilir" ibaresi yeterli. Araç için ise "Elden kumandalı araç kullanabilir" şeklinde Sağlık Kurulu Raporu gereklidir.

ben de iki ayak dizüstü ampüteyim. ehliyet için özel hastaneden sürücü olur raporumla ehliyetimi almaya hak kazandım. kurs bölümü tamam.
şimdiki aşamada ehliyet pazartesi merkezden almaya gidecegim
şimdi ehliyette tertibatla ilgili herangi bir ibare yok bu bana ilerde sorun olur mu yani araç alırkenmi tertibatlı araç kullanabilir raporu gerekli yoksa ehliyette yazması gerkiyormu
tertibatlı araç kullanabilir diye kafam karıştı sonradan sorun çıkmasın

Üst Alt