Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki bacağımda da kalça çıkığı var. H sınıfı ehliyet ve araç alımı..?

sonsabah

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
mrb %48 vergiden muaf raporum var iki ayamdada kalca cıkığı var fakat raporu sadece ayaklarımdaki rahatsızlıktan dolayı almadım panhipotuatizim hastasıyım yani hormon bozukluğu hastasıyım h tipi ehliyet alabilirmiyim raporumda h tipi ehliyet alabilirmi ibaresinde değerlendirilmedi yazıyor h tipi ehliyet alırsam ötv den faydalanıyormuyum? şimdiden tşk

İki bacağınızdan birini kullanmak konusunda kısıtlılığınız bulunmalı ki vergi indirimli araç satın alabilirsiniz. Aksi halde mümkün değil.

mrb cevabınız için tşk

ben otomobil koltuğuna oturduğum an sol ayağımı kullanamıyorum örneğin debriyaja basamıyorum oturduğum an ayağım calısmıyor raporuma tekrar göz attım H tipi ehliyet alabilirmi -- HAYIR özel terdibatlı arac alabilir mi HAYIR yazıyor ama ben raporu alırken işe girmek icin almıstım h tipi ehliyet durumu hic değerlendirlmedi acaba kuruldan gecermiyim ?

tşk

Üst Alt