Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki ayağım polio sekeli. Çalışamaz haldeyim, ne yapmalıyım?

ersin_67

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim iyi bir yönlendrilmeye ihtiyacım var benim 98 yılından sicilim var ve 99 dan 2011.e kadar bağkur ödedim ve 2012 den bu yanada sigortalıyım özel sektörde özürlü olarak çalışıyorum benim sorunum büyüdükçe büyüyü her iki ayakta poli sekeli rahatsızlığım var artık ayaklrım ve ruh sağlığım beni çalıştırmaz oldu hergünde daha kötüye gidiyo anti deprasan ilaçlar kullanıyorum yaklaşık iki yıldır ama yinede düzelemiyorum fizik ve pisgiyatriden %64 oranında rapor verdiler 2011 yılı sonunda 4 ayı geçti vergi indirimi sonucumda gelmedi benim yapabilicek neyim var ayaklarım beni zorluyo devlet işi değilki akşama kadr masa başında olsan bana biraz akıl verin. herkesin allah yardımcısı olsun

Yeni yayınlanan maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmayı gerektirecek düzeyde bir işgücü kaybınız varsa, malulen emekliliği düşünebilirsiniz.

Ya da kamuda çalışmak için açılacak sınavlara hazırlanarak oraya geçebilirsiniz. Kamuda çalışmak özel söktöre kıyasla oldukça rahattır.

Üst Alt