Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

IIC işitme cihazlarında çip, microfon küçüklüğü..?

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar merhaba,

IIC'lerde herhangi bir kişiden alınan kulak izine göre hangi markanın cihazı diğerlerine göre daha küçük üretilebilir.
yani çipi, microfonu en küçük olan IIC markalı ürün hangisi, konu hakkında bilgisi olanlar var mı?

teşekkürler.

kulak deliginden kucuk isitme cihazini napcaksinki, oter kulagina uymazsa.

onuda kaldirirsin, bunuda kaldirirsin, bi tek mikrofonu kaliplarsin:p iste al sana en kucuk isitme cihazi.
ama otuyo,gurultu onlemiyo,telefonda konusma aparati takilmiyo, sesler cirkin diye sizlanmiycan:eek:

shukufe sorduğum soruya cevap vermek yerine eleştirmişsin :) bunu yazarken aklımdan sen geçmedin değil. sorunun cevabına yakınsındır.

IIC = "Invizible In the Canal" (kanal içinde görülmeyen) anlamına gelir. Büyüklüğünün esas nedeni çip değil, pildir. Bu nedenle üretici firmaya değil, kulak kanalına bağlı olarak büyüklüğü değişir.
Hafif işitme kalıpları için idealdir.
Hoparlör ağzı, kanal içinde ikinci kıvrımı geçmiş olmalıdır.
Önerim, önce bir firmaya gidip kulak kanalı ölçüsü aldırın. Ölçünün çok derin olmasına özellikle dikkat edin (ikinci kıvrımı geçmiş olmalı). IIC hoparlörü ve mikrofonunun yerleşeceği bölgenin ölçü üzerinde işaretlenmesini isteyin. Daha sonra işaretlenen yerlerden ölçüyü keserek cihazın büyüklüğünü ve kulağa yerleşim şeklini görebilirsiniz.

vavvvvv. mehmet bey hoperlor agzi kanal icinde ikinci bogumu gecerse bu zarar verme derecesinde oluyomu.
benim sagir kulaga lazim degil ama naparsiniz merak.
ben kalibimi biraz sert maddeden yaparlarsa kesin kullanmiyorum.bide ikinci bogumdan sonra dahada uzarsa kalip felaket can sikintisi. benim kaybimada zannedersem boyle uzunca kalip lazim degilmi aslinda mehmet bey.

ozkan, seni niye elestireyimki. dertler ortak senin kayip az olsada. istedigin gorunmeyen cihazini bi edinip memnun olsan bende sevinirim.

Üst Alt