msekirden;
sizi tebrik ediyorum mehmet bey..aracı olduğunuz için...bu araba konusunu süistimal eden o kadar ço kişi varki ben nelere şahit oldum ...mesela bu yazımı okuyup beni tanıyanlar kimden bahsettiğimi bilir....başakşahirde oturup belediyeden akülü araç alıp,aracını belediye aracılığıyla tamir yaptırıp,aküsünü taktırıp,şarz cihazını bile belediyeye aldırıp,almanyadan araç getirip bu araçlarını sahibinden.comda satan bir kişi varki benim midem bulandı..ben bu sitede yazı yazınca bana bazıları kızıyor...ancak bu asalaklardan kurtulmak lazım ve bunlara iyi bir ceza vermek lazım,,,bir daha engelliliğini sömürü aracı haline getirmesin...hem bakım parası alacaksın,hem devletten ara.,hemde araçların bozulunca devlette yaptıracaksın...sonrada yurt dışından getirttiğin araçları satacaksın...ökm lerde boy göstereceksin....sen bunları yaparken yüzlerce engellli güneşe hasret kalacak......tekrar tebirikler mehmet bey,,,sizin bu asil davraranışınıza karşı umarım bazıları...uuuuuuttttttttaaaaaaaanırrrrrrrrlaaaaaaaaaarrrrrrrrr...