Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT personellerinin dengesizlikleri

allakasi

Aktif Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
bu iett şöförleri egitime tabi degilmi bu gün cuma akşam vakti bindigim 89a 2000 155 kapınolu otobüsün şöförü fosur fosur sigara içmekte söndürmesini söyledigim halde moralinin bozuk oldugunu söndüremiyecegini beli,rti ve sigarası bitene kadar içti arabada cocuk varmış rahatsız varmış umrunda bile degil yani kapalı alanda kanunende yasak oldugu halde arabada nasılsigara icer anlamış degilim ben eve zorgeldim normalinde belediye aracları boguyor birde bu ter biyesiz kimse fosurfosur sigara içmekte acaba bunlara şikayet ettigin zaman bir cezayi i,şlem uygulanmıyormu meil atım 7 iş günü d içinde cevap veririz dediler fakat bir şey cıkıcagını sanmam cünki bizim miletimizde duyarsız benden başka kimse sigaranı söndürdemedi

istanbul trafiğinde akşama kadar ne yapsın adam sigara içecek tabik bazı şeyleri anlayışla karşılamak lazım yanlış ama şikayet etmekte doğru deil içmeyene ters gelebilir ama içene doğru gelir bir insanı şikayet etip kötüsü olablir işinden etmek yanlış biz otobüste ayakta giderken bunalıyoruzda adamlar akşama kadar istanbul trafiğinde kolay deil

İşinden olmaz bu sebepten. Şikayet edilmesi gerekir.
Babasının çiftliği değil orası, resmi kurum. Kendisi içip, kendisi zehirlenmiyor orada, içtiği sigaranın dumanını başkalarınında teneffüs etmesini sağlıyor.
Şimdi biri gidip sigara içenin yüzüne tükürse, çok mu doğru?
Bu da aynı, sigara içenin içine girip çıkan duman, o kişinin + tükürüğü pisliği ile tekrar dışarıya çıkıyor ve içmeyen onu teneffüs ediyor.
Çok mu ihtiyacın var, son durağa gelirsin, içersin aşağıda.
Ben sigara olayına çok gıcığım, çekerim resmini atarım Eshot'a.
Hayat şartları herkes için ağır, kimseye özel torpil yok.
Sadece kendisini zehirliyor olsa umrum olmaz, ama kapalı alanda içtiği pisliği bana üf-le-ye-mez.

ya zaten kanunen de yasak cezası var birde devlet memurusun örnek olucagına yaptıgı hareket birkere cok ayıp zaten nefes darlıgı var resmisi böyle yaparsa özel halk otobüs şöförleri k,imbilirne yapar madem çok sitresli bir iş yapamıyorsan başka iş yaparsın orası kimsenin babasının yeri degil benim vergilerimle orda calışmakta ve davranışıda çok küstahca idi

Üst Alt