Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT kaybolan ucretsiz kartima usulsuzluk cezasi istiyor!?

kalic

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Istanbul iett ucretsiz kartimi cuzdanimla birlikte kaybettim iett ve beyaz masaya mail atarak bildirdim size bilgi vericez dediler bir hafta sonra maille donus yaptilar kartimin usulsuz olarak kullandirdigimi bir soforun fark edip karti aldiklarini geri almak icin 170 tl ceza odemem gerektigini bildirdiler.Kendileriyle gidip tekrar konustum anlattim kaybettigimde gelip bildirdigimi soyledim farketmez karti baskasi kullaniyordu tespit edip aldik dediler karti aldiginiz kisiyi neden tutmadiniz neden polise vermediniz dedigimde bizim gorevimiz karti elinden almak dediler kullanani gidin bulun sikayet edin diye soylediler.Su an ne yapmaliyim veya bunun icin nereye basvurmaliyim bilgisi olan yardimci olabilirmi.Tesekkurler...

otobüsün kamera kayıtlarında kişinin görüntüleri mevcuttur. siz gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. kartınızın başkası tarafından kullanıldığını devlete zarar verdiğini bildirin

Bir ibb beyaz masa yetkilisine mağduriyetini anlatmanı öneririm. Cüzdanının çalındığına dair de bir bilgi varsa yanında bulundur. Yardımcı olacaklarını tahmin ediyorum.
Sağlıklı günler

Ücretsiz kartınız kaybolduğunda telefonla 153 veya 444 1871 arayarak bildiriniz.
Kullanana gelince, Hırsız hırsızdır görevi çalmak kimse görevini yapıyor diye cezalandırılamaz. :)

Üst Alt