Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT kartları süreli mi, süresiz mi?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
selanümaleyküm
arkadaslar ulasım iett engelli kartları sürelimi süresizmi benimkinde okuttuğumda söyle bir şey yazıyor son kullanma tarihi 31/12/2016 bu konuda bir bilgi alabilirmiyim

evt süreli 31.12.2016 itt bürosuna gidip süre uzatması yapmanız gerekecek giderken engelli kimliği veya raporunuz yanınızda olsun

Geçen sene aldım bende 31.12.2020 yazıyor. 5-6 senelik sanırım.

daha önce alınan ve sonrasında rapor oranı düşürülen kişiler ücretsiz iett kartı kullanabiliyromu benim raporum süresizdi bir takım yanlışklıllar sonucu hastahanede oran düştü vergi indirimi için müraacat etmiştim raporumun gelmesini bekliyrum ankaradan gelince il sağlık müdürlüğüne itiraz edicem şu anda süresiz iett kartım var ama binmediğim için bilmiyorum hala aktifmi diye,beş altı ay önce çıkarttım istanbul kart

iett kartları süresiz olmaz bütün iett kartları sürelidir yenileme amaçlı birde 10 tl almak için

toprak 24

Kartı bastığınız anda ekrana bakmanız yeterli orada yazıyor.

benimkinde son kullanma tarihi : 31/12/2015 saat 23:59 yazıyor uzatmak gerekiyomu nerde uzatmak gerekiyor iett bayileri uzatıyormu

diabetus
Rapor oranınızın maliye tarafından düşürülmesi sadece maliyeyi bağlar, vergi indirimi vermezler o kadar.
Diğer işlemler için rapor hastaneden çıktığı orjinal haliyle geçerlidir.
Ancak il sağlık müdürlüğüne başvurarak rapora itiraz ederseniz ve sonraki süreçte oran düşerse o zaman geçersiz olur.

Arkadaşlar bazı arkadaslarin ıett kartinda son kullanma tarihi kartı bastığında yazmiyormus net bilgi sahibi olan varsa cevap yazabilirmi

Merhaba,
Benim İstanbulkart son kullanma 31.12.2015 idi. Dün Başbakanlık kartı,nüfus cüzdanı,fotoğraf ile gittim.
Başbakanlık kartımda sürekli veya süreli diye herhangi bir şey yazmadığından işlem yapamıyoruz dedi. Raporu getirin dediler.
Ben de bugün raporu götürdüm. Raporumu,nüfus cüzdanını,fotoğrafı taratıcı da (scanner) tarattı. Yeni kartımı 10 TL karşılığında aldım.
Otobüse bindim. Son kullanma tarihi 31.12.2025 yazıyordu. Demek ki kartlar 10 senelik.

hiç farketmemiştim.. Akşam tarihine bende bakayım.

Ben kartı değiştirmek için Pendik te bulunan kart değişim yerine gittim ve süresi dolacağından kartımı değiştirmek istiyorum dedim, orada çalışan memur, bunun için değişim yapmana gerek yok, akbil dolum makinasına kartını okutursan , otomatik olarak süresi uzayacaktır dedi.

ben yeni deiştim 2025 yılına kadar yazıyor 10 sne yani bir hafta oldu deişeli kırmıştım kartımı basmıyordu

Dün kontrol ettim 2015 sonuna kadar geçerliydi. İstanbulkart dolum cihazına okuttuğumda 2025 yılına kadar vizelendi. İett'ye gitmeye bile gerek yok.

Ergin

İlginç ve güzelmiş. Bize kimse söylemedi boşuna uğraştırdılar bizi desene :)
Neyse sağlık olsun. Diğer arkadaşlar ilk olarak dolum makinasına gidip denesinler o zaman.

Üst Alt