Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İETT engeli kartlarinın bir son kullanma tarihi var mı?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkdaslar bu iett engelli kartlarinin belirli bir son kullanma tarihi varmi varsa eski rapor gecerlimi yoksa yeni rapolami alacağiz bilgisi olan varmi

Ben yaklaşık 1buçuk yıl önce çıkardım 2010 sürekli sağlık raporumu götürdüm bir de foto..
Fotokopisini çekti bir de fotoğraf aldı 10 lira da ücret.
Şimdi de ücretsiz biniyorum :)
Zevkli oluyor :)
Yeni almanıza gerek yok yani..
Belirli süresi var gibi bir şey de söylenmedi.. 1buçuk yıldır da git yenile diyen olmadı.
Engelimiz mi kalkacak sanki niye yenileyelim çok saçma geliyor bana bu sağlık raporu yenileme işi.
Keşke engelim kalksa da 40bin kez sağlık raporu çıkarsam

Tskr ederim gülhanim bu özgürluk karti bir işe yariyormu ben cikarmadim hiçde lazim olmadi bana

istanbulu bilmiyorum ama adanada 1 yıl süreli veriyorlar süre dolunca götürüp süreyi uzattırıyorsun

Özgürlük kartı dediğiniz nedir?
Hmm İstanbuldayım ben bilmiyorum öyle demediler belki raporum sürekli olduğu içindir:confused:
Yada dip not düşmeyi unuttular süresi doluyorsa dolunca uyarı verir :)

İett karlarının süresi yoktur...Ölene kadar kullanabilirsiniz :D:D Yalnız kart dışında yeni bir sisteme geçersek mecbur değiştirmek zorunda kalacağız.
Ha bile kartınızı sağlam birine kullandırmayın söylim. :D

pesimist57;

adanada kent kartlar 1 yıl süreli ama sorun olmuyor yenilemek 5 dakkalık iş

Kendisi kullanamaz ama benden sonra sağlam biri kullanabilir para da doldurabiliyoruz akbilimize.
1 kez ücretsizden sonra ücretli.
Otobüste kartı bitenlere bazen kartımı uzatıyorum.

Plumeria;

Hahah onu hiç akla getirme bankaciyiz ya takim elnise kravat bazen istiyorlar karti ucretsiz oldugundan parada doldurmuyorum. Kuaura bakmayin veremem diyorum mecbur :D bilmiyor engelli oldugumu icinden neler geciriyodur kimbilir varya zengin zuppe ac gozlu kendini begenmis artik neler neler :D

Bu devlet engelli karti diye kart varmiş kaymakamliga basvuruluyormus o. Kartin bir faydasi varmi

var tabiki faydalanacağın şeyler eğer 40 ve üzeri raporun varsa ulaşımdan ve bazı şeyler ücretsiz ve indirilimli yararlanırsın

pesimist57

Zengin züppe olsan otobüste ne işin var :) öyle düşünen olmaz heralde ama senin bileceğin iş tabi ki verme sanki bulamıyorlar mı sana mı kaldılar peehh

Ben uzatırım kartımı :)

Cok cok tskr ederim gulhanim buraya profil resmi nasil konuyor

Rica ederim..
Editör müyüm ben git ona sor :)

Yukarıda Kameralı sohbetin altında kalabalıklar - çekidüzen vs var.
Çekidüzeni tıklıyorsunuz.
Sol tarafta avatar düzenle profil düzenle vs. var oradan ekliyorsunuz

İETT Kartımın süre 2020 31 aralık gece saat 20:59 olarak gözüküyor :)

kardeşim rapor üzerinden 6 ay dolmaması lazım. dolarsa tekrar sizi heyete sevk ederler. bu pasoların son kullanma tarihide yok. ben 2010 dan beri kullanıyorum...

Arkadaşlar ücretsiz engelli ♿ otobüs  kartınızı otobüse binerken akbil cihazına okutunca ekranda son kullanım tarihi yazıyor mesela benimkinde 30.12.2016 yazıyor

evet doğrudur ücretsiz iett yolcu taşıma kartını cihaza okutunca son kullanma tarihi ekranda çıkıyor. ayrıca ben 2008 tarihli -sürekli- ibareli raporumla 2013 tarihinde kartı aldım sorun çıkmadı.

son kullanma tarihi var arkadaşlar ben 2011 de almıştım, ve yanılmıyorsam 2015 te bitiyor, yeniletmem gerekecek para yükletme makinalarına okuttuğunuz zama kartınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.

enim ucretsiz kartım var ben kullanıyorum bazen isteyen oluyor ben bilmediğim icin kullandırmıyorum ben buna para yuklesem iseyene ( ben bastıkdan sonra ) kullandıra bilirmiyim ???

erhan evet ben o şekilde kullanabiliyorum içine para yüklersen kullandırabilirsin.

Merhabalar

Özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ankaradan istanbul-Pendiğe hızlı trenle geldikten sonra oradan ulaşımdan ücretsiz yararlanmak için kart çıkarabileceğim bir yer varmıdır ve hangi evrakları istiyorlar yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt