Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdolümü takdimimdir

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]National Geographic belgeselinde izlediğimde aşık olmuştum sevimli yüzüne :eek:[/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman]
slothe.jpg
[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Tembel hayvan :D[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Saatteki ortalama hızı 4m . olan bu hayvan uzun kolları ile ağaca sarılmış vaziyette günün 20 saatini uyuyarak geçirir. Hatta ağaçtan düştüğü yerde bile uyumaya devam eder. [/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman]
tembelhayvan.jpg
[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Bugünlerdeki halime benzedim. Nem ve sıcaklar yüzünden sanırım. Halsiz ve uyuşuk ve uykuluyum ... Ve de sevimliyim netekim ;)[/SIZE][/FONT]

[/FONT]

Bayıldım bu yeni aşkına ben.. Tıpkı benim gibi buda tembelin teki.. Özellikle üstteki ağaçtaki resimde pek bir tatlı görünüyor :)

Bu aralar yaz uykusuna yatasım geldi Medişim ;) Sürünüyorum valla

Benim bildiğim kış uykusu olur ama bu sıcaklar insanın tüm gücünü tüketiyor maalesef.. O yüzden bende yaz uykusuna yatıp uzunca bir süre dinlenmek istiyorum aynen bu senin yeni favorin gibi tembellik yapmak istiyorum..

Tembellik hakkımız , söke söke alırız :eek:;)

Ben de bayıldım canım bu yeni aşkına:)
bana gelinc ben zaten yaz uykusundayım. Tembelliğin anasını aglatıyorum. da çabuk geçior:(
Az kaldı yaz uykusunun bitmsine...
Çatlatıyor muyum ne sizi:)

Yok çatlamicam , bugünden itibaren yıllık izine ayrıldım çünkü ;) Yuppppiiiiii:)

canım çok sevindim buna:) benden de yuppiiiiiiiiiiiiiii:) e o zaman baya çene çalabiliriz seeninle msn'de:)
yahu bunda da çıkarcı mıyım ne:)

Üst Alt