Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdari soruşturma ve gelen tayin yazısı üzerine mahkemenin kararı!?

Delorean

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
16
Soruşturma geçirdim kınama cezası aldım itiraz ettim(disiplin kuruluna) ayrıca bana ait olmadığını belirterek olayın kanıtlayarak savcılığa suç duyurusunda bulundum(beklemede bu suç duyurusu)

Ayrıca kurum bu olaydan mahkemeye benim adıma suç duyurusunda bulunuyor mahkeme soruşturmaya yer olmadığına dair karar veriyor.

Üstüne beni bulunduğum yerden alakasız bir yere tayin yazısı gönderiyor

Duruma göre iptal davası açacağım süreç devam ederken idari adli yönden de soruşturmaya gerek olmadığı kararı gelmişken

Benim suç duyurum da açık bekliyor durumdayken

Mahkeme (hakim) engelli raporum ve bu sayılan nedenlerden yürütmeyi durdurma kararı verir mi yoksa git başla mahkeme devam mı etsin der.

İşin sonunda bir olaydan iki ceza alınmaz ayrıca süreç devam ediyorken.

Görüş fikir önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim

MEvcut durumdan ötürü resen tayin edildiyseniz, soruşturmanız bitip karar çıkana kadar tayin edildiğiniz yerde devam edersiniz.
Daha sonra çıkan karara itiraz ederseniz , ancak itiraz sonucuna göre eski görevinize devam etme etme durumunuz olabilir.

Sorum şu idari soruşturma ile kınama alıyoruz itiraz ediyorum süreç devam ediyor.
Mahkemeye suç duyurusunda da bulunmuşlar mahkeme takipsizlik vermiş
Bende soruşturma açıldığını öğrendiğimde
Mahkemeye suç duyurusunda bulunuyorım ismimi karalamak için iftira davası açıyorım süreç açık savcı dosya istiyor beklemede.
Yazı geliyor tayin mahkemeye vereceğim idare mahkemesine burada soru şu tayin nakil de yd verilmiyor
Engel raporu behçet kalp vb den alınmış rapor
Telafisi güç ve imkansızlık durumuna dahil olur mu
Yd için bu şart hukuka aykırılıkla beraber
Sonuç olarak yd verebilme ihtimali var mıdır hakim engel raporuna istinaden.

Ayrıca o idari karara itiraz ettik(kurum özelinde açık beklemede) yer değişikliğinede itiraz edeceğiz mahkeme de yürütme durdurma isteyerek.
Yok sonuç çıksın diyerek beklenilmez hukuksuzluğa karşı savaşacağız o sürede tedavi olacam başka şeylerden sonra sonuçlanmazsa ücretsiz izine ayrılırım

Davayı açtık yd istemli beklemeye geçrik.
Rapor alarak süreyi yicez

İlk derece mahkemesi red verdi engel raporuna temsilcilik dahil
Bölgeye itiraz ettik.
Dosyada yd red kararını veren nöbetçi hakimler vergi mahkemesi üyesi ülkede adalet yok

Soruşturma bittikten sonra cezaları yolladılar kınama yer değişikliği kademe hepsi idare mahkemesinde
Üstüne kyok çıkan suç duyurusunda itiraz edilip 216/1 den dava açıldı ocakta o var
Yd alamadım esası bekliyorum
Engelli olduğumdan psikaytriden ve kalp vb raporluyum

hocam merhabalar, sizinle aynı durumdayım. sürgündeyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
soruşturma sonucunda görev yeri değişklği ve kademe ilerlemesinin durdurulması. kademe ilerlemesinin durdurulması davasını kazandık.
Diğeri devam ediyor maalesef

@baran1512,
Sürgün red mi geldi
İlk derece sonuçlanmadı mı yoksa ilk dereceden red mi aldın bimde mi dosya?

Ayrıca ben raporla süreci devam ettiriyorum davanın sonuna kadar gerekirse rapor alacağım.

Ve olayın içeriği nedir onu merak ettim

Ve kaç ay oldu dava açalı?

merhaba kademe ilerlemesinin durdurulması cezası aldım. onu yerel mahkemede kazandım. Bir diğer konu görev yeri değişikliğini yerel mahkeme red verdi istinafta. üç yıldır uğraşıyoruz. hangi ildesiniz bilmiyorum. yerle mahkemeler dosyaları çok incelemiyor.
mahmutkucukoglu27@gmail.com. buraya girmeyi unutuyorum. mail atarsanız daha rahat haberleşiriz bence.

Son düzenleme:
Ben geçen sene sürgün yedim soruşturma sebebiyle 1000 km öteye dava açtım kamu yararı yok diyerek olayın işle kişilerle alakası olmadığını belirterek dava devam ediyor.

O dönem sadece engelilik durumunu belirttim sonrasında engelilik rapor biteceği için 1 ay kala yenilemek için hastaneye gittim hastalık sebebiyle teşhiş yapılması gerektiği sistemde görmüyorum dedi 2015 den önceydi e nabız olmadığı için göremediler.
İlgili hastanede de ilgili klinik olmadığından üniversite hastanesine sevk edildim teşhis olur verildi raporum(raporda üniversiteden alınan durum ve hafif orta derece ..... Hastalık dşyerekten)yenilendi.

Avukatım raporun içindeki hastalığın sürgün edilen ilde doktoru polikliniği olmadığını belirterek dosyaya evrak ekledi artı şehrin diğer devlet Hastanesi'nde ilgili hastalık sebebiyle yedabi tanısı burada yapıldığına dair tek hekimli durum bildirir kağıdı aldık dosyaya ekledik.

Bu hastalık normalde seyredebilir nüksedebilecek bir hastalık ileri boyutluk durum yok ama belli aralıklarla kontrol edilmesi aksi durum olursa ilgili doktor ve klinikte müdahale takibi şart bir hastalık bu durumun Mahkeme sonucuna etkisi olur mu?
Mahkeme aleyhte düşünüyordu ise bu olaylardan sonra sağlık hakkı yaşamsal haktır diyerekten karar değişir mi?

Kademe ilerlemesi davasını istinafta kazandım.
Sürgün
Kınama halen ilk derece mahkemesinde ara karara çıktılar.
Cevap geldi bekliyoruz.

kağıt üzerinde sen kazandın belki,

ya yaşadığın sinir, stres, mahalle baskısı.

ilk mesajdan beri neredeyse 20 ay geçmiş, 500 gün. hergün, her saat sen bunun stresini yaşadın, yaşadığın stresi evine, sevdiklerine yansıttın.

kazanmış olmak güzel, hayırlı olsun. lakin kaybettiğin zamanı, psikolojini yerine koyamıyorsun, yine de geçmiş olsun.

@ucuncubahar,
Liyakatsız yöneticiler sağolsun akepeliler ve oy verenler dahil 18 ay sürdü
Dik duruşumuz için yaşarız herkes ölecek ne diyim o Zaman görüşeceğiz.

Sonunun olumlu olması da artık bu ülkede insanı şaşırtıyor! Emeğinize sağlık.

Savaştım rapor aldım haksız hukuksuzluğa karşı yapabileceğim buydu....

Üst Alt