Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İcra borcu taksitlendirilir mi? [Hukuk]

bahira

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar icra borcu taksitlendirilirmi ödeme koşulları en uygun şeklide nasıl yapılandırılır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. teşekkür ederim.

Alacaklı şahsın veya kurumun avukatı ile birebir şekilde ödeme planı üzerinde anlaşmaya çalışsabilirsiniz kendi durumunuzu en açık şekilde anlatıp ödemelerin taksitlendirilmesi konusunda ortak bi noktada buluşulabilir,
fakat herangi bir ödeme taahhüdü verip yerine getirmemeniz size hapis cezası çıkmasına sebep olabilir taahütname imzalarken işin bu kısmını gözden kaçırmayın .
Borcunuz için hapse girmezsiniz ama olası bir taahütname ihlalinde hapis cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz .

mestan kardeşim çok teşekkür ediyorum avukat yada karşı taraf ile onların kabul ettiği hertürlü taksitlendirmeyi icra kabul edermi. karşı tarafla anlaşamama durumunda icra taksitlendirme yaparmı acaba

icra karışmaz sizle alacaklı arasındaki bir durum karşı taraf avukatı icra takibini geri çekebilir anlaşmanız durumunda yani tamamen alacaklı ile alakalı bir durum avukat ile anlaşarak halledebilirsiniz durumunuuzu anlatın karşı tarafta anlayacaktır hemde MECBUREN anlayacaktır :) çünkü yeni yasalar ile icracıların eleri bir nevi bağlı gittikleri adreslern % 95 den elleri boş dönüyorlar bu durumda karşı tarafla hertürlü anlaşmaya açık oluyor alacaklı kişiler

kare hemşerim nasılsın :). kardeşim boşanmadan dolayı bir miktar tazminat borcu karşı taraf anlaşırmı bilmiyorum hani benim iyiliğimi isteseydi bu durumda bırakıp gitmezdi :). anlaşma olmadımıda ben hepsini veremem, icra da en fazla dört taksite bölüyor diye biliyorum. vermediğm her yıl için faiz biniyormuş. ne bilim ya dertlerin biri bitiyor biri başlıyor arkadaş ya :).

Üst Alt