Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim de kafamda biri vardı iğrenç birisi. Doğduğumdam beri kafamda olduğunu ama yeni yeni konuştuğunu sanıyodum. Hiç kurulamayacağım diye canım sıkılıyodu hiç susmazdı. Neyse ki yok artık.
Sen de konuş onlarla. Ama çaktırmadan konuş yoksa deli derler adama, atarlar tımarhaneye.
Çok boktan bir yer orası. odanın önünde uzun bıçaklılar nöbet tutuyorlar. dediğim gibi kimse çakmasın.
Ben 5 kişilik aile olan amcamlarin sesini duydum ilaç kullandım geçti kulağıma tıpa takiyordum ses seviyesi azaliyordu psikoz tanısı koydu doktor 2013 ocakta ses duymuştum 12 yıldır ses duymadım
@Death,
Sizin hocam, erken teşhis hayat kurtarır psikiyatriste görünün ilaç verirler veya uygun görürlerse yatilirlar ama artık öyle hemen yatirmiyorlar binbir türlü ilaçlar çıktı artık tedavi evdende olabiliyor.
@babakartal50,
Hocam öyle diyip arkadaşı korkutmayalim. Orası da güzel yer hocam doktorlar hep yanınızda cesitli hobiler var insanın kafası dağılıyor orada ilaçlar veriyorlar orada seni daha iyi hale getiriyorlar emin olun.
@Death,
Hocam insana da en çok bu koyuyor onlar Gül gibi geçinip huzurlu mutlu gibiler biz hassas ve duygusal olduğumuz için onlardan gelecek darbeyi savuşturamıyoruz kafaya takıyoruz üzülüyoruz yıpranıyoruz ne diyim Allah bizi iyi kalbimizi kırmayacak psikolojimizi bozmayacak insanlarla karşılastırsın.
@Death, İnsanların seni bu hale getirmiş olabileceği başka bir konu.
Ama bu sizin şizofren, atipik pisikoz veya şizoafektif bozukluk yada ona benzer bir rahatsızlığa sahip olma kuvvetli ihtimalinizi ortadan kaldırmaz yazdığınız şeyler şizofrenin en belirgin belirtilerindendir ve bu sizin suçunuz değildir pisikiyatristte gidin gidiyorsanızda tedavinizini aksatmayın bir şeyiniz yoksa iyisiniz der zaten.
Geç kalmak geri dönüşü çok zor veya imkansız zararlar verebilir ve sizi bu hale getirdiklerini düşündüğünüz kişilere bir şey olmaz olan yine size olur.
@Death,
Ses mi duyuyorsunuz, bende de OKB var beynimde sürekli bir şeyler diyorum elimde olmadan, içimden bir şeyler söylüyorum irade dışı, çok mücadele ediyorum bundan kurtulmak için,ama kurtulamadim,OKB vardı ama bu iki yıldır başladı, abizol invega duxet lustral spesial kullanıyorum ama ilaçlarin da eskisi kadar faydasını görmüyorum, siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İstemediğin sesler geliyor kafana. O seslerin gelmesini istemiyorsun. İçinden sayı sayıyorsun o düşüncelerin kafandan gitmesi için. Bende böyle olmuştu.
TAMAMIYLA BU BİR OKB.