Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İç mekan kullanımı için geliştirilen bir ürünle ilgili anket çalışması [Araştırma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,351
9 Mart 2012 Güncel: Bu ankete vesile olan ürünün tanıtımı bugün yapıldı: http://www.engelliler.biz/forum/tek...n-yeni-bulus-tek-rmc-robot-turk-patentli.html

Bu arada ankete katılan arkadaşlara ellişer lira ödeme yapılması konusu kısa sürede gerçekleşecek. Bunun için zaman ayırmam, katılımcıların iletişim bilgilerini vs. derlemem gerek. İlk fırsatta...

_________
Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıldan bu yana üzerinde çalışılan ve benim de hasbelkader fikirlerimle katkı sağlamaya çalıştığım bir ürünle ilgili olarak bir anket çalışmamız var.

Ankete katılacaklar arasından kurayla belirlenecek 20 kişiye 50'şer TL armağan edilecektir.
(Kurayı ben çekeceğim) (Ankete en az 100 kişinin katılması öngörülmektedir) (Mükerrer katılımlar kabul edilmeyecektir).

Ürünü kabaca tanımlarsam, tekerlekli sandalye kullanan kişilerin ev vb. iç mekanlarda sandalyelerinden bağımsız olarak kolayca hareket edebilmelerini amaçlayan bir ürün. Bu ürün beni çok heyecanlandırıyor; piyasaya çıktığında sizin de hoşunuza gidecek diye düşünüyorum.

Ankete katılmasını rica ettiğimiz kişiler:

Bacaklarını kullanamayan ve/fakat bir takım cihazlar aracılığı ile ayakta durmasında sakınca olmayan (eklemlerinin tam açılmasına ve kapanmasına mani bir durumu bulunmayan) ve aynı zamanda kendi başına manuel tekerlekli sandalye kullanabilen kişiler.

Buraya tıklayarak ankete katılabilirsiniz.

Önemli Not: Lütfen ankete katılan arkadaşlarımız bu başlığa cevaben "ANKETE KATILDIM" diye yazsın.

İlgi gösterecek arkadaşlara şimdiden çok çok çok teşekkür ederim.

bende katılacaktım ama devamlı bu uyarı cıktı.. The result storage capacity has been reached for this form. Your result was not saved. Please contact the form owner.

Ankete katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

Not: Acetes, o andaki sorun şu anda giderilmiş durumda...

Oturanboğa şimdi senin yaptığın iş mi :)

O kadar ankete katıl katıl,ödül yok.Tam ödüllü bir anket açılmış,ben katılamıyorum,çok kızdım çook :mad:

Şaka bir tarafa,ürün inşallah bizlerinde işine yarar.

Tek bacağımdan özürlüyüm.
Evimizi ben çekip çeviriyorum ama eşim için katılmak istiyorum ankete mümkünmüdür Bülent bey.

Katılanlara teşekkür ederim.

Eşin katılım şartlarınauygunsa ve onun adına sen katılırsan çok iyi olur Derya.

Arkadaşlar, ankete katılımınızı bekliyoruz... Lütfen :)

Ankete katıldım.
Mümkünse ürünün ismini de öğrenmek istiyorum.

Güzel bir çalışma, umarım bir şekilde faydalı olur.

Ayaklarını,bacaklarını istediği gibi kullanamayanlar da dahil ediliyorsa ,katıldım.

Eşim ve ben ,genellikle huzurevine ziyarete gideriz .Diyaliz hastalarının kaldığı apart ve hastane deyakın olunca ister istemez hastalarla başbaşayız .
Diyaliz hastaları bilirler ,diyaliz salonlarında onlarca hasta yanyana yatarlar .her bir seans 4-5 saat sürer hafta da üç kezdir .
Burası tatil diyaliz merkezi olunca hergün tatile gelen insanlar vardır .kimileri,sevecen kimileri ,aksi kimileri de sessiz olurlar .Geçenler de diyaliz yatağımı düzenlerken ,yeni gelmiş bir diyaliz hastası beni hizmetli sandı sanırım ,''gel ula burayı düzelt,televizyonu ayarla,kumandayı ver,sırtımı kaşı'' gibi sertce talimatlar verdi ,isteklerini yaptım genede bana ters ters baktı. .Ben de yatağıma dönmek için '' ''Beyefendi talimatlarınız bitti ise kendi yatağımı düzelteyimde yatayım artık'' dedim . Diyalize bağlanınca da şaşırdı .beni hizmetli sanmış .Öyle de olsa hizmetlilere ters davranması gerekmezdi .

Dışarı da 80- 90 bin tl lik son model arabası vardı ,anlaşılan zengin ve insanları küçümser bir vatandaş;)tı .Dün de gördüm ,''Beyendi başka emirleriniz var ise yerine getirelim ,sizi kızdırmayalım''diye biraz takıldım bozuldu ..

katıldım ama her halde sorun oldu irtibata geçin bişeyler diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt