Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İç kulak ameliyatı olan var mı? Deneyimlerinizi yazar mısınız?

kaderimse çekerim

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar içinizde iç kulakta kireçleme hastalığıyla ilgili ameliyat geçirmiş tecrübe sahibi varmı?

Ben 6 yıl önce geçirdim çok başarısız geçti dünyam yıkıldı,hayatım karardı,yaşam şeklim değişti.İnanın yeni yeni sorgulamaya başladım bu geçen zamanı.

Eğer doktorunuz size de öneriyorsa sizle bu konuları yazışmak isterim.Çok yeni üyeyim şimdilik bu kadar.Mutlu seslerle kalın..

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.durumunuzu anlıyorum.bende de otoskleroz var.ben ameliyat riskli diye olmadım.işitme cihazı ile idare ediyorum.

beni de ani işitme kaybı sonrası ameliyat etmek istediler(sadece iç kulakda bi sorun olup olmadıgına bakmak için). riskli oldugu için normal tedaviye gectik, oyle boyle az da olsa duyyrz.. hic mi duymuyordunuz az mı duyuyordunuz(mumkunse db olarak bilgi verirseniz sevnrm) neydi durumunuz ? ameliyattan sonra ne degişti ?

Çok teşekkür ederim.Riskli olduğunu size doktorunuz mu söyledi yoksa çevrenizdenmi öğrendiniz.Bana en son gece ameliyat hazırlığından önce yeme içme yasağından önce hemşire söyledi, doktor hiç bahsetmedi.

beni de ani işitme kaybı sonrası ameliyat etmek istediler(sadece iç kulakda bi sorun olup olmadıgına bakmak için). riskli oldugu için normal tedaviye gectik, oyle boyle az da olsa duyyrz.. hic mi duymuyordunuz az mı duyuyordunuz(mumkunse db olarak bilgi verirseniz sevnrm) neydi durumunuz ? ameliyattan sonra ne degişti ?

İnanın hemen anlatmakla olacak değil.Sağ kulak 45 kayıp sol kulak 35 kayıptı.Şimdi çınlayan bırak çınlamayı fanlayan sağ kulak dün ölçtürdüm 65 kayıp sol kulak.

gecmis olsun doktorlarin eline dusen kulagin vay haline
her ameliyattan sonra ses olmayan total kayipli kulagim daha beter cinliyor beynimin icinden geliyor feryat figan benimki koklear implant cikarilmasi sonucu gelisen kolastotam cok cok ameliyat olurum nereye kadar
isitme kaybini ameliyatla iyi eden doktor varmidir acaba
olsa olsa sansi yaver giderse koklear o da kumar oynar gibi risklerini kabul edersen

Üst Alt