Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai Elantra, Honda Civic, Nissan Qashqai, Citroen C4 Cactus..?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ötv muafiyeti ile araba almak istiyorum aklımda hyundai elantra, honda civic,nıssan qashqai,citroen c4 cactus var başka seçeneklere de bakmaya çalışıyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Birde vergilendirme sistemi nasıl oluyor nasıl hesaplamak lazım indirimi ?

Elantra 'yı kafandan at bence araçta donanım namına hiçbir şey yok. Bomboş araç satılıyorlar. Toyota Corrala veya Civic çok güzel ve keyifli araçlar. Ama kendin için bekle derim, şuan hiç araç alınacak bir piyasa yok. Araç fiyatların haddinden fazla pahalı ve araç kredi olanları çok yüksek. 2019 sonlarına doğru biraz daha düzelecektir. O zamana kadar birikmişin varsa at vadeliye. Beklediğin ve para tasarruf ettiğin her ay daha az kredi çekecek ve daha az faiz ödeyeceksin.

ka_rakartal

Belirttiğiniz araçlar farklı segment araçlar. Öncelikle nasıl bir araç istediğinize karar vermenizi öneririm.

Joizazaa

bahara kadar alayım diyorum araç kredisi değil ihtiyaç kredisi çekeceğim ama onlarda oldukça yüksek dediğiniz gibi benimde gönlüm civicten yana ama c segmentinin lideri megana kıyaslarsak nasıldır acaba çok eksik kalır mı?

StratoS
Önerriniz için teşekkür ederim :) istediğim araçda en önemli kriter iniş biniş açısından uygun olması bu araçlarda en uygun olduğunu düşündüğüm araçlar bunların arasından bir tercih yapacağım

Arkadaşlar konu güncel tavsiyeleriniz ve ötv muafiyet hesaplaması ile ilgili bilgi paylaşımı rica ediyorum

ka_rakartal
renault tabii ki kötü bir araç değil ama c segmentinde en fazla zammı bu araç aldı. boşboş araç 150 binlere satılıyor şaka gibi . Honda tam bir keyif aracı, tasarımıda çok hoş. Toyota Corolla 'da sağlam araç. Fiyatlarıda renault 'a göre kat ve kat daha iyi. Fiyatların genel olarak ilerde daha iyi olacağını düşünüyorum zira bu fiyatlarla sürdürülebilirliği yok. Kredi faiz olanları düşecektir biraz daha bekle derim. Paranı faiz 'de değerlendir derim ben.

Üst Alt