Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hyundai Accent Blue hakkındaki düşünceleriniz?

cze98

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hyundai accent blue hakkındaki bilgi ve tecrübelrinizi paylaşırsanız sevinirim.

uzaktan içine bakınca renault symbol ve honda city gibi duruyor. dıştan göründüğü gibi çekici değil..)))))

ben hiç binmedim kullanmadım ama beğeniyordum hatta imkanım olsa alırım diyordum ; hyundai olmasından dolayı tutulur 5 sene sonrada değerini korur diyordum ama sömestrda 10 gün İstanbuldaydım koskoca İstanbul trafiğinde toplasan 2-3 tane ancak gördüm ve hiçbiri de takside değildi.. düşünmek lazım..

Biraz uzun bir cevap yazacağım eğer okursanız :)

Yaklaşık 6 aydır maksimum 1.6 motor otomatik vites dizel araçları araştırıyorum. Aşağıda bazı dikkatimi çeken arabalar ve indirim yapılmamış fiyatları mevcut:

- JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 69.900,00 TL
- Accent blue 1.6 crdi prime 46.000 TL
- Octovia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance 65.000 TL
- Yeni Citroen C4 1.6 hdİ 112 HP Exclusive 58.870 TL
- Opel Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel (90 HP) Easytronic HB Essentia (Konfor paketli) 45.798 TL
- Fluence Dynamique 1.5 dCi EDC 110 bg 56.750 TL
- Seat Altea 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style 60.700 TL

(5 yıldır 1.6 otomatik Polo kullanıyorum)
Accent Blue dikkatimi çeken arabalardan biri. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki baktığım arabaların donanımları full paket.
Birçok kişi aracın fiyatı konusuna takılmış durumda. İndirimli fiyatı 33bin civarına denk geliyor (sadece ÖTV indirimi) ancak biraz daha iyi bir araba isterim dediğinizde rakam 10-15 bin yükseliyor.
Aracı yaklaşık 1 saat test etme imkanım oldu. Yol tutuşu eski accentlere göre daha iyi malum yeni donanımlar eklendi ve kasa yapısı değiştiği içinde ağırlığı arttı. Yakıt tüketimi olarak başarılı bir araç. Aracı sürerken içeriye diğer üst sınıf araçlara göre biraz daha fazla ses alıyor. Kliması başarılı, iç genişliği sedan arabalara göre tatminkar, bagaj hacmi diğer sedanlara göre biraz daha az. Direksiyon üzerindeki müzik kontrolleri ve deri direksiyon başarılı. yedek parça ve bakım ucuzluğu ise cabası. Bu özellikleri rakamlarla vermiyorum çünkü internetten zaten sizde bu rakamlara ulaşabilirsiniz.

Eğer çok para veremem derseniz alınabilecek bir araba bence. E Malum Hyundai'nin ikinci el piyasası Türkiyede her zaman yüksek.

Bende bu miktarı vereyim Blue mu alayım yoksa paraya kıyıp octivia ya da jetta (hemen almak istesem 1 yıla veririz diyorlar) mı alayım diye içim içimi kemiriyor. Bir de bu kemirmenin nedeni aracın sağlamlığı hala aracın sağlamlığı ile geçmişten gelen çekincelerim var.

ben 2011 in mayıs ayında blue beyaz 1.4 110 bg triptonik vites modunu 26 000 tlye aldım. Görüntüsü gayet tatmin edici çok ses getirdi. sadece dizelini almadığım için pişman oldum dizeli 1600 140 bg bir araçtı. yakıtından çekinmiştim ama onu alabilirdim. ben lpğ taktırdım 23 litre lpg ile 245 km yol yapıyorum şehir içinde...

1.4 ün prime sınıfını tavsiye ederim. ekonomik olsun diyorsan mod alabilirsin.

Tşk ederim verdiğin bilgilere ozghcttp ..benimde param accent blueya yetiyor dediğin gibi diğerleri 10-15 daha yüksek hayırlısı olsun

Tşk çhehov verdiğin bilgi için.tüp taktırınca garanti dışı kalıyor mu araç.

tüpden kaynaklanan arızalarda sadece o bölgeyle alakalı bir garanti dışılık oluyor. ama aracı aldığın bayinin servisine gittiğin sürece bir sıkıntı çıkarmıyorlar. ayrıca unutma ki garanti fabrika hatalarını kapsıyor. ben lpg de lovato taktırdım gayet memmunum bir sıkıntı yaşamadım.

çhehov;

cze98

Hundai servislerin veya bağlı bulundukları serviste takılınca aracın garanti kapsamı devam ediyor.Bilgiyi galeriden daha iyi verirler

KÜREKÇİ

arkadaşım hiç bir bayi kendisi dahi lpg yi takmış olsun garanti veremiyor. verdikleri garanti sadece sözle karşılıklı güvene dayalı oluyor. ayrıca lpg dönüşümde aracın yakıtla ilgili problemlerinde garanti geçersiz oluyor. diğer problemler gene garanti içersindedir. örneğin yürür aksamda porblem olursa bu problemi gene garanti kapsamında görülüyor.

paranız varsa elentarayı da inceleyen. ( blue ile bire bir örtüşüyor) çünkü dünyada en çok satan otomobil oldu ve 30 geçen ödül aldı.

ben c3 pikaso 2012 aldım 47750 liraya ötvli fiyatı 35 liraya geldi çok güzel araba 1.6 92 hp otomatik dizel çok rahat araba çok memnunum yakıtı 100kmde şehir dışı 3.2 şehir dışı 4.2 karmaşık

bu aracı kaca alabiliriz son fiyat ayrıca 1.4 otomotik mod benzinli yakıt durumu nasıl bilen varmı

ozghcttpli;

Abi Yeni Citroen C4 1.6 hdİ 112 HP Exclusive 58.870 TL gözün kapalı al derim

Toyota Auris dizel otomatikler 50000 lira 2000 indirim yapılmış

aracın test sürüşünü yaptım.yol tutuşu,konforu bu fiyatta bir araç için mükemmel ama!!! bende 93 model broadway var o bile içeri daha az ses alıyor!!!! test yaptığımız alan 2-4 kilometrelik kısa bir alan uzun yolda bu araba kulağınızı resmen yerinden söker;)

kia ceed sw bu arabanın fiyatını sordum bana 50 bin ytl dediler ötv siz 37 bin sizce nasıl fiyat makbul mu

Ben kullanıyorum mükemmel bir araç tavsiye ederim,çok memnun kalırsın donanımı süper,motor sesini duyamazsın yalıtım iyi hele dizelini alırsan 128 HP performans konfor üst seviyede,4 KİŞİ DAHA BENİM SAYEMDE ALDILAR VE ÇOK MEMNUNLAR

ahmet06 hyundai mi kia mı aldığın araç?

çhehov;

nova konu hyundaı olduğu için yazmamıştım.......... aracımız blue dizel prime modeli

zaten kıa markası hyundaının 2. markasıdır.hyundaı üretmektedir.

Üst Alt