Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hüseyin Bayrak abime teşekkürler. Onun sayesinde şuan bir araba sahibi oldum..

Fireonly

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Uzun zamandır bir araba almak için çok uğraşıyordum beni çıkmaza sürüklüyorlardı yok raporun surası eksik yok burası bu forumda gezerken bir arkadaşın özürlüler için araç almakta yardımcı olabilecek ve Özel Tertibat engelli arac gerec imalat ve montaj yapan hüseyin bayrak ismili abi tavsiye etti ben onunla görüştüm ve bana araba alabileceğimi söyledi dünyalar benim oldu onu duyunca ben sadece su arabayı istiyorum abi dedim o kendi pazarlık yaptı indire bilgidi kadar indirdi fiyatını konya öntur bayisi ile anlatık ve bir araba sahibi oldum parayı öntur şirketi adına havale yaptık hüseyin abi geri kalan işlerimleri halleti ben sadece araba konyadan antalya getirmek için gittim sağ olsun oraya gidince onun ne kadar mükenmel bir insan olduğunu anlatma ile yetmez bizi kendi evimizde gibi hissettirdi sanki daha önce onu tanıyor gibimiş gibi yemekler evinde misafir etmeler hediler bizi yani kısacası arkadaşlar eğer araba almak istiyorsanız çıkmasa giriyorsanı hüseyin bayrak abi ile iletişime girmelisiniz. hüseyin abinin telefonu size elinden geldiği kadar yardımcı olucaktır 0532) 724 20 01 bana hayalimi gerçekleştirdiğin için senden allah razı olsun allah senin ne muradın varsa versin teşekkürler abilerin gülüsün

araba

slm gardeş hayırlı olsun kaçar aldın arabayı bu konuda bilgi verişen hangi model

ewet bende şahsen tanıyorum kendisiyle bi alış verşimiz oldu benim arbamı satmıştı bende ondan yeni aldıqım arbaa için tertibat yaptırmıştım ve herşeyden once cok samimi ve cok sıcak kanlı insan

aleyküm selam saollasın hyundai ix35 full aldım kardeşim bana 48000 tl geldi

kardeş bahsettiği araç sizin orada yani Antalya'da daha ucuz. Ayrıca aparat falan da fiyatlara eklenmiş haliyle. Acaba durum böyle iken neden aracı daha uzak yerden ve daha pahalı alma gereği duydun?:confused: :eek:

Bu işin içinde reklam veya daha başka ortam mı var veya aradaki fark nerede acaba? Bizi biraz aydınlatabilirmisin lütfen?

[FONT=Roboto]Güllerpınarı Mah. Keykubat Bulvarı Ticaret Lisesi Karşısı 07400, Alanya, ANTALYA [/FONT]
Phone : [FONT=Roboto]0242 515 05 15 & 0242 515 27 29[/FONT]

Ben de araç tertibatımı Hüseyin Bayrak'a yaptırdım, montajını da kendisi gelip yaptı ve çok memnun kaldım. Herşey telefonda konuştuğumuz gibi oldu. Sözünün eri, iş ahlakı sağlam biri, bu devide onun gibisine rastlamak zor.
Ben de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Üst Alt