Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hurda aküleriniz değiştirilir, yenilenir: ELANKA UPS AKÜ

msekirden

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
[FONT=Verdana]ELANKA BAT TK 100[/FONT][FONT=Verdana] Akü yenileme cihazı eskimiş akülerinize yeniliyor...[/FONT]

ELANKA BAT TK 100 seviyelerinin çok altında çalışan veya kullanılamaz hale gelen eski aküleriniz için tasarlanmıştır. Normal şarj kabul etmeyen akülerin yenilenmesinde kullanılmaktadır. Akü yenilemesi genellikle 3 gün sürer, işlem tamamlandığında akü tamamen dolmuş ve kullanıma hazır hale gelir. Bu işlem, akünüze yeni bir ömür kazandırmaktadır.

ELANKA BAT TK 100 akü yenileyici, kuru tip ve jell akülerin kaybolan kapasitelerini yenilemek için tasarlanmış özel bir cihazdır. Yenilemeden sonra, akü tam olarak dolar ve kullanıma hazır hale gelir.
[FONT=Trebuchet MS]Genelde garantisi bitmiş kuru tip ve jel aküler kapasiteleri azaldığında hizmet kaliteleri düştüğünden kullanılmamaktadır. Yeni akü almak ise maliyetli bir iştir. Bu aşamadaki akülerinize tarafımızdan yenileme işlemi yapıldığında düşük bir maliyetle akünüz sıfır akü kapasitesinde hizmet etmeye devam edecektir. Böylelikle sıfır akü gereksiniminiz olmayacaktır. [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Garanti kapsamı dışında kalan, kapasitesi düşmüş, eskimiş hurda diye tabir edilen kuru tip ve jel aküler 1 yıl garanti kapsamında %60 fiyat avantajıyla firmamızca yenilenmektedir. [/FONT]

[FONT=Trebuchet MS]ELANKA UPS AKÜ, kendi tasarımı olan [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ELANKA BAT TK 100 [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman]cihazıyla akü yenileme hizmetini, talep eden kitleye en ekonomik şartlarda ve bir yıllık garanti süreciyle sunmaktadır. [/FONT]

İletişim: 0212 250 3909 & 0541 498 3084
web sitemiz: www.elankaups.com
Adres: Perpa Tic Merk Kat: 8 No:983 Okmeydanı/İSTANBUL

siteyi vermişsiniz ama incelemek için bile üye olmak gerekiyor

Firmamız akü satışı, satış sonrası teknik servis hizmeti vermektedir. Sağlıklı birisi için dahi zor olan yaşam koşullarında, engellilerimize destekte bulunmak ve önlerinde ki bir engeli daha kolay ve ucuz geçebilmeleri amacı ile kullandıkları araç akülerini değiştirmelerinden ziyade akülerin bakım yolu ile yenilenmesi taraftarıyız.
(Bakımı yapılan akülerin, yenilerinden farkı kalmadığı gibi firmamızca bir sene/12 ay garanti kapsamındadır.)

Tarafımıza ulaşabilenlerin sorunlarına çözüm bulabilmekteyiz.
Amacımız tüm engellilere ulaşmak ve destek olmaktır.
Bu konuda ilginizi ve desteğinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Mehmet SEKİRDEN
Teknik Servis Sorumlusu
Elanka Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
0 212 210 0285
Perpa Tic. Merk. B Blok K:8 No: 983
Okmeydanı - İSTANBUL

Güzel kardeşim sitenize girdiğimizde akü bölümünü tıkladığımızda kullanıcı adı ve parola sormaktadır ürünler gözükmüyor nasıl yardımcı olmayı düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar özürlerimi sunarak sitemizin akü bölümünde teknik bir sorun olduğunu ve bunun kısa bir sürede halledileceğini söylemek istiyorum. ama sizin öğrenmek istediklerinizi sorarsanız ben yardımcı olmaya çalışayım

Bende çok sayıda eski akü var. Otomobilimizin eski aküleri traktör ve kendi sandalyemin. Ben Bayburt'da oturuyorum bunları kargoya verip firmaya yollasam astarı yüzünden pahalıya gelir. Bazı firmalar kargo şirketleriyle anlaşarak kendilerine gönderilecek ürünlerde indirim sağlıyor. Sizin firmanızın kargo şirketleriyle bu türden özel bir anlaşması varmı?

ewet aras kargoylan anlaşmamız var

fakat biz kuru ve jell akü yapıyoruz araba ve traktör aküleri sulu akü oluyor siz bize sandalyenizin aküsünü gönderin

65 amper kuru akünün kargo ücreti ve tamiri ne kadar tutar? bence sıfırını gecer.:)

Merhaba Halil Bey Firmamızca Kargoylan yapılan fiyat anlaşması şöyledir

01-05 DS/KG 5,00TL+KDV
06-10 DS/KG 6,00TL+KDV
11-15 DS/KG 7,50TL+KDV
16-20 DS/KG 9,50TL+KDV
21-25 DS/KG 13,00TL+KDV
26-30 DS/KG 15,00TL+KDV
31-35 DS/KG 17,50TL+KDV
36-40 DS/KG 19,50TL+KDV
41-45 DS/KG 22,50TL+KDV

46-50 DS/KG 25,50TL+KDV
Onarım bedeli olarakta 1 yıl garanti kapsamında %60 fiyat avantajıyla firmamızca yenilenmektedir. Yani çok ekonomik ama yinede sıfır almak istersenizde her türlü sıfır akü bizde bulunmaktadır.

Göstermiş olduğunuz büyük ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkürler

70a*2=?tl
70 er amperlik iki tane kuru akünün tamir maliyeti ne olur??

efe can kardeşim 2 adet 70 Ah kuru tip akünün maliyeti 100 Usd

yani 160 TL falan yapıyo öyle mi?Buna kargoda dahil mi?
Ve de tamir olan aküler yeni akünün yerini tutar mı?
Yoksa kısa bir süre için 5-10 km lik fark mı yaratır sadece.???
aydınlatır sanız sevinirim.....

160 tl tamir kargo en az 40 tl etti 200 tl. yahu bunların sıfırları 250 tl civarı 2 yılda garantisi var. daha öncede dedim bu iş astarı yüzünden pahalı.

bencede en mantıklısı sıfır almak zaten 110 ytl kuru akünün tanesi 70 amperlik 2 senede tam garanti hiç gerek yok bence tamire ben şahsen 2 sene önce tamir yerine yeniledim bu senede xxx marka kuru aküyü tavsiye etttiler onu taktırcam yaza allah nasip ederse birde eski aküyü verrince biraz indirimde yapıyolar :)

Arkadaşlar 70 Ah akülerin tanesi 110 ytl değil 110 usd dir. toplamda 220 usd bizim yapmak istediğimiz 220 usd yerine maliyetinizi 100 usdye çevirmektir yapmış olduğumuz aküler yenisiylen bir farkı kalmadığı gibi garantili yapmaktayız. sizin eski gönderdiğiniz aküler zaten bize geliyor biz bunların yenilenmesini ve bakımını yaptıktan sonra size yeni diye geri gelmektedir bazı şeyleri burda söylemem mümkün değildir ama şunu bilinki hiç birşey bildiğiniz gibi değildir.biz türkiye engelliler vakfıylan büyükşehir belediyeleriylen ve daha çok derneklen çalışmaktayız yaptığımız işlem normal akücülerin asit veya safsu katıp aküyü biraz canlandırma meselesi değildir.tamamen sıfırlamaktır tabi arkadaşlarımın fikirlerinede saygı duyuyorum .ama dediğim gibi hiçbirşey bildiğiniz gibide değildir .bu seneki sakatlar haftasında bende bulunacağım eğer söyleyebilme imkanı duyabilirsem bunu kamuoyuna naklediceğim.ve ispatlarıylan tabi:)

msekirden, 70 ah lik hangi marka akü 110 usd? burada sözü edilen akü ceşitleri normal kuru aküler. Bunların piyasa fiyatı belli. senin sözüne ettiğin ettiğin 110 usd lik aküyü yazarmısın lütfen?

arkadaşlar öncelikli şunu anlamak istiyorum neden bu konuda agresifsiniz anlamış değilim yada belkide benmi yanlış anlıyorum dipsaykıl akü 110 usd kuru tip akülerinde çeşitleri mevcuttur.

Yok yok msekirden neden agresif olalımki? yaptığımız şey sadece soru /cevap yöntemiyle işin mahiyetini öğrenmek. buda sonderece normal bir şey.:)

dipsaykıl akü 110 usd diyorsun o markadan haberim yok malum fiyatlar markadan markaya değişiyor x marka 110 usd iken başka bir x marka 80 usd olabiliyor. işte tamda burada şunu sormak istiyorum her türlü aküde tamir fiyatı standartmıdır?

efe can sen akülerinin markasını ve piyasa fiyatını yazarmısın buraya? böylece kıyaslama fırsatımız olur.

halil markasına bakmadım aracın içinde fiatları hakkındada bilgin yok
ama yaz aylarında bi arkadaşım sandalyesine 55 amper 2 adet haze marka jel akü almış 500 ytl vermiş
ne kadar doğru bilmiyorum ama ben böyle duydum

dipsaykıl bir marka değildir kuru tip akünün bir çeşididir her tip akünün çeşitleri ve özellikleri farklıdır ve tabi fiyatıda:)

mutlu akü fuul enerji adında engelli araçları içinde uygun bir akü çıkarmış bu aküler hakkında ne düşünüyorsunuz?

efe can mutlu akü kaliteli bir aküdür ama her ne kadar engelli araçlar için üretmiş olduğu akü olsada, bu akü dipsaykıl akü değildir ama yinede test etme şansım olmadığı için herhangi bir yorum yapmam doğru olmaz.

normal asitli aküler de yenilenir mi?

simdiden tesekkürler

hangi çeşit akü ve nerde kullandığına bağlı bunu açıklarsan yardımcı olmaya çalışayım

Arkadaşlar firmamızda sıfır akü satışıda yapılmaktadır piyasaya göre daha uygun fiyata her türlü akü mevcuttur

arkadaşım şu dipskıl dediğiniz akü modelini benim gibi bilgisi olmayanlar için biraz açıklayabilirmisiniz? nette aradım fakat bulamadım hangi adresten inceleriz ve fiatını nasıl öğreniriz?
birde bendeki şarj aletinin üzerinde gel yazıyor şunu soracağım bu makina sadece gel akülerimi doldurur yoksa kuru falan farketmezmi??
tşk

öncelikle şunu belirteyimki dipsaykıl bir marka değildir kuru tip akünün bir çeşitidir. dipsaykıl aküler normal akülere göre daha uzun ömürlüdür, şarj ve deşarj sayısı normal ekülerin çok üzerindedir ve akü şarj aletine gelincede kuru ve jel akülere uyumlu olarak yapılmaktadır yani her çeşit aküde kullanabilirsin.

Üst Alt