Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Hukuk] Uzun yürüme cihazımı güzel yapmadılar, iptal ettirebilir miyim?

izzet42

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar...ben 4-5 ay önce ankarada bir firmaya uzun yürüme cihazı yaptırdım.fakat ölçüyü iyi yapamamışlar hiç kullanmadım...4-5 kez aradım kendilerini benim ankaraya gelmem gerektiğini söylediler...hadi ona da tamam diyelim ithal olması gerekirken yerli mal kullanmışlar..açıkcası güvenim kalmadı o firmaya...mal müdürlüğü tarafından kendilerine daha bir ödeme yapılmamış ve benden talimat gelinceye kadrada yapmayacaklar zate...şimdi benim sorum şu:ben bunlara noterden vekaletde verdiydim...bu malı geri iade edip başka bir firmaya yaptırmak istiyorum...ne gibi prosüdür uygulamam lazım...yardımcı olursanız sevinirim...tşkler

Bence iade etmek için yasal yolları deneyerek vakit kaybetmek yerine, yeniden rapor alıp yenisini yaptırabilirsin. Ben de uzun bacak yürüme cihazı kullanıyorum ve geçmişte aynı şey başıma geldi. 6 ay gibi bir süreden sonra yenisini yaptırmıştım. Bu arada en son yaptırdığım cihazdan çok memnunum, isteyenlere adres verebilirim.

Üst Alt