merhaba
arkadaşlar ben ykb bank a bir cv gönderdim cevap geldi olmadı aradılar ve inanamadım bu nedemek oluyor bana mantıklı bir açıklaması olan lütfen izah etsin yada açıklaması varmı sorunmu ney :
sorun benim rahatsızlıgımdaki derece %60 fakat onlara %50 ye kadar lazım-mış böyle bir talepleri dogrumu veya böyle bir talep haklımı
kriterler bunlar peki 50/60 ne demek anlayamıyorum bilen açıklasın lütfen
arkadaşlar ben ykb bank a bir cv gönderdim cevap geldi olmadı aradılar ve inanamadım bu nedemek oluyor bana mantıklı bir açıklaması olan lütfen izah etsin yada açıklaması varmı sorunmu ney :
sorun benim rahatsızlıgımdaki derece %60 fakat onlara %50 ye kadar lazım-mış böyle bir talepleri dogrumu veya böyle bir talep haklımı
kriterler bunlar peki 50/60 ne demek anlayamıyorum bilen açıklasın lütfen
[size=4]ENGELLİ PERSONEL
Şehir/Ülke: İstanbul, Kocaeli
İlan Tarihi: 21.02.2006
İşe Alınacak Personel Sayısı: belirtilmemiş
Genel Nitelikler: İstanbul şubelerimiz, Genel Müdürlük ve Yapı Kredi Bankacılık Üssü/Gebze'de engelli kadrosunda görevlendirmek üzere,
- İstanbul ve Kocaeli'nde ikamet eden,
- Üniversite mezunu,
- En fazla 1975 doğumlu,
- Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde başarılı,
- İstanbul veya Kocaeli İş Kurumuna kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosunda görev yapmaya uygun
* Adayların sağlık kurulu raporlarında yazan işgücü kaybı yüzdesini ve engellerini açık olarak önyazıda belirtmeleri gerekmektedir.[/size]