Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Hukuk] 7 yıldır belediyede çalışıyorum. Sadece 4 yıldır sigortamı yatırmışlar!?

ramazan ceyhan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb iyi bayramlar. benim sizlere bir sorum olacak arkadaşlar, bu soruma cevap verirseniz cok sevinirim.
ben bir belediyede calışmaktayım. benim sorunum sıgortamın yatmamış olmasıdır. ben yedi yıldır belediyede calışmaktayım, sıgorta başlangıcım 15.03.2003. Acaba bu sıgortasız calıştıgım günleri nasıl geri kazanacagım?
bana bir cevap yazarsanız cok sevinirim. ayrıca işten cıksam bile beş yıl süresi var deniyor, dogru mu acaba? mahkemeye beş yıl icinde baş vurdugum zaman kazanma şansım var mı?
şimdiden sizlere cok teşekür ediyorum
saygılarımla

İl/Sigorta Müdürlüğüne başvurabilir ve işlem yapılmasını sağlayabilirsin. Ve evet, işten ayrıldıktan sonra 5 yıl içinde yetkili mahkemeye başvuru da yapabilirsin.

slm

mrb sayın oturan boga benim calıştıgım yer belde biraz mahkeme işi beni ve benim gibi calışan işcileri sıkıyor daha dogrusu korkuyoruzmahkemeye gitmektenüç yıl hic yatmadı dört yıldırda yarım yatıyor ben bu hakkımı nasıl alabilirim mevcut başkan gittigi zaman alabilirmiyiz şimdiden teşekürler

Evet, alabiirsiniz. Şimdi de, emeklilik zamanınız geldiğinde de. Sadece, iddia ettiğin gibi 7 sene önce de çalıştığını ıspat edecek belgeleri eve şahitleri elinde tut.

teşekurler

sayın oturan boga gercekten harikasınız okadar güzel bir siteniz varki anlatamam bu siteye girdigim zaman huzur buluyorum size cok teşekur ederim ne yapayım oturan boga sizide böyle mesajlarla sıkıyor olabilirim belki ama huzursuz bir ortamda calışmaktayım vede cok zor durumdayım bir sakat dört kücük cocuk var gecimlerini saglamakta cok zorlanıyorum ayrıca tedavi ettimem gereken sakatımı tedavi ettiremiyorum işte şaşkın bir haldeyim ne yapacagmı bilemiyorum insan sıgınacak bir yerler aramak zorunda kalıyor özürlü cocugum beni kahrediyor tedavisini yaptırmak cok zor masraflı benimde maddi durum ortada nereye baş vuracagımıda bilemiyorum sayın oturan boga siz iyi bilirsiniz beni biraz aydınlatıursanız size minnettar kalacagım saygılarımla şimdiden teşekurler vereceginiz cevap icin.

SSK'lı olduğunuza göre, çocuğunuzun tedavisi için birçok hastaneye/merkeze müracaat edebilirsiniz. Çocuğunuzun ne tür bir hastalı var?

Üst Alt