Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

HSBC Bank müşteri temsilcileri ile yaptığınız görüşmeler..? [Hukuk]

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hsbc bank 444 0 111 den sizi ararlarsa katiyyen açmayın! Ortada hiç bir sözleşme yokken benim hesabımdan 256 lira para çekmişler 11 taksit yapmışlar benim haberim yok tabi sonradan farkettim. Arayıp işin aslını astarını öğreneyim dedim. ferdi kaza sigortası kapsamındasınız diyo sizi aradıklarında onay vermişsiniz diyor hanımefndi dedim ben bu bilgilendirmeleri yazılı olarak tarafıma gönderirseniz inceleyip dönüş yaparım bayanda onay vermeniz takdirde gönderebiliriz dedi tamam onay veriyorum gönderin bilgileri dedim. O gün bugün dür de mail gelmedi bana. Hemen iptalini talep ettim fakat kıvırmaya başladı kadın. konuşmalarınız kayıt altında iptal edemeyiz dedi sinirlendim iyice 15 gün sonra hesabınıza iade ederiz dedi ama inanmıyorum iade edeceklerini.Ne yapmam lazım.

Üst Alt