Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hırsızlık iftirası atan kişiye karşı dava aşmak istiyorum..? [Hukuk]

Aretias

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar konuşmadığım kardeşimim aracına hırsız girmiş arabasını babadan kalma arsanın üzerine park etti ve 1 yıldan fazla park halinde bıraktı kardeşimin ikamet adresi babadan kalma arsa da değildir başka yerdedir ben aracını park ettiği arsanın üzerinde oturmaktayım polsler geldi kardeşim polislere benden şüphelendiğini söylemiş karokola gittim ben yapmadım diye ifade verdim parmak izim alındı araç da alınan parmak izleriyle benim parmak izime rastlanmadı savcılık kovuşturmaya gerek yoktur tebligatını bana gönderdi ama kardeşim beni hırsızlıkla suçladığı için maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum lütfen bana bir dilekçe örneği yazmasını bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum saygılarımla

abicim ne olursa olsun o senin kardeşin affet bence sabır çek Allah a dua et :) inşAllah pişman olur özür diler

Üst Alt