Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Himnet ADSL'den Engellilere Özel İndirim

sedatkaan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
HİMNET ADSL İLE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ ARTIK DAHA UCUZ İNTERNET HİZMETİ ALABİLECEK.

8 MB'YE KADAR 4GB KOTALI ADSL 25 TL.
8 MB'YE KADAR LİMİTSİZ ADSL 43 TL.

Bu paketler özürlülük oranı % 40 ve üzeri olan engelliler için geçerli olacaktır.
Başvurular 1 Şubat 2012 Tarihinden İtibaren İşleme Alınacaktır.
Bu formu doldurtuktan sonra Müşteri Hizmetleri yetkilisi sizinle irtibata geçerek ayrıntılı bilgi verecektir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN HİMNET ADSL

Ön Başvuru İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

Diğer Şartlar ve Bilgiler:
İndirimden engelli son kullanıcılar ya da engellinin birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) yararlanabilir.
Özürlü kimlik kartı veya sağlık kurulu raporu ve T.C. nüfus cüzdanı belgeleri ile başvuru yapılabilmektedir.
Özürlü oranını gösteren ibareyi taşıyan nüfus cüzdanı bulunması durumunda başvuru için bu belge tek başına yeterli olacaktır.
Eğer abonelik için başvuran, engelli son kullanıcı değil de birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) ise bu belgelere ek olarak birinci dereceden yakını olan kişinin T.C. kimlik numarası ve T.C. nüfus cüzdanı belgesi de alınır.
Abonelik başvurusunu engelli son kullanıcı yapıyorsa abonelik, engelli son kullanıcı üzerinde olacaktır. Eğer engellinin birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) abonelik için başvurursa engelli indirimden faydalanabilecek ve abonelik engelli yakını üzerine gerçekleşecektir.

Telefon bağlantısı yoksa buna birde telefon ücretini ekleyeceğiz demekki.. telefon bağlantısı olmadan sınırsız tahahhütlü 60 lira, 43 lira bize yapılmış üzerine birde telefonu ekletin aynı paraya denk geliyor.. kısacası hiç avantajli gibi gelmedi bana...

en iyisi birisiyle sınırsıza ortak olmak ben ayda 15 tl veriyorum 

Fiyatı çok yüksek ben 3mbite 25tl ödüyorum bana yetiyor.Himnetmiş, ben ttnetin kampanyası sandım yanılmıyorsam ttnet 8mbit sınırsız 26tl idi.

bende aynı şekilde sınırsız için 15tl ödüyorum çok ta memnunum yaşasın sınırsızlık :)

Üst Alt