Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hiç ses duymadan, görüntü görmeden gene de şizofreni olma ihtimali var mıdır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
639
Reaksiyonlar
370
Hiç Ses duymadan ve görüntü görmeden genede şizofreni olma ihtimali çokmudur?

(2012 Temmuz dan itibaren sürekli tedavi)

Ben de tarif ettiğin şekildeyim. 17 yaşında konulan ilk teşhis Şizofreni (F20) idi. Sonradan "atik psikoz" diyenler de oldu.

ilaç kullanıpta beyni fena uyuşan var mı ?
hastalığım paranoid şizofreni

@faruksinan,

O zaman ilaçlarla ZAPTEDİLİYOR desene hımmm doğru diyorsun.

PEKALA BİZ BU İLAÇLARI SÜREKLİ KULLANIYORUZ. Zamanla bu ilaçlar vücudumuzun nerelerinde DEFORME YARATIR?

Ben bipolarım. Hiç görüntü görmedim diyordum şimdiye kadar. Uyanıp tekrar dalarken bir şeyler haraket ediyor. Rüyamda çalışıyormuşum. Baya konuşuyorsun işyerindekilerle diyor eşim. Sonra kendimi yatakta ayakta buluyorum. Halüsinasyonlar böyle bir şey mi?

gördüğün halüsinasyonları fark edebiliyor musun ben bazı şeylere evet bu halüsinasyon demek zorunda kalıyorum

Evet siyah rüzgar gibi hayal meyal bir kere fark ettim sonra tekrar uykuya daldım. Bir de deprem olur gibi sallanıyorum arada uyanınca. Benim uyku ile uyanıklılık arasında oluyor belki rüya görüyorum bilmiyorum.

@osmangazi,

Bir kere uzaylıya benzer bir kişi görmüştümdü. Onun sebebi de NORODOL ilacıymış. Onu kesince daha görmedim.

Küçükkende ORMANCI bana rüyamda TOKAT ATMIŞTI.

Dün kayınpederin yanında oturup tv bakarken horluyormuşum.

halüsinasyonları fark edenlere psikotik bozukluk mu deniliyor

ben bi ara ilaçla beraber kola içiyordum göbek benden önde gidiyordu

@faruksinan,

Bir Doktor'un yazısını okuyorum;
Bir hasta geldi. Hasta sıcakta bunalmış mendille kelini siliyor. Sonra doktor hastaya dönmüş amca boşver prostat biz doktorlarda da var demiş. Amca doktora dönüp sende de prostat olduğunu anlayacak bende de beyin var. Hastalık yok hasta vardır diyor doktor sonra.

Olur ama sadece negatif belirtileri çıkmıştır. Daha Psikoz ya da benzeri birşeyler yaşamamıştır. Sonrasında onlarda oluşunca teşhisi tamamlamış olur.

Yani psikoz atağı yaşamamıştır. Diğer belirtilenlerde doktora başvurmaz zaten

Üst Alt