Sn. Durakoğlu, aracınızı güle güle kullanın.
İğneleyici ifadelerinize gelince..
Ben her kullanıcının kendi değerlendirmesini yapacak kadar aklı ve fikri olduğunu düşünürüm, eğer bir kişinin herhangi bir ifadesiyle korkulacak ise, zaten yapacak bir şey yok, bugün birşeyden korkulur yarın tam aksinden..
Benim dikkatimi çeken, bir kişinin aklına yatmayan bazı hususları sorgulamaya başlamasını müteakip, bu sorulara mantıklı cevaplar vermek yerine, veya bazı cevaplar verilse bile, hemen akabinde, birtakım iğnelemeler, suçlamalar vs. ile yok efendim, sen satıcısın, şöylesin böylesin diye suçlamalara başlanması...
Dikkat ederseniz, benim yazılarımda kişileri, firmaları hedef alan ifadeler yoktur, naçizane tavsiyem de şahısları, firmaları hedef alarak yazı yazmak yerine, eğer kafaları kurcalayan sorulara cevaplar yazılacaksa açıklayıcı bilgi verilmesidir o kadar..
Eğer ilginizi çekiyorsa, kendilerine tüm saygı ve sevgilerimle birlikte, ben akülü sandalye satan medikal bir şirket değilim, Türkiye şartlarında sadece akülü sandalye değil, çok çeşitli birçok mobilite ürünü üreten ve bunların da bir kısmını Avrupa'ya ihraç eden bir şirketin sahiplerinden biriyim. Dolayısıyla akülü sandalye filan ithal etmiyorum.. Aksine üretip ihraç ediyorum!!
Bir soru soruluyor, "tehlike yaratmaz mı" diye, cevap veriliyor, "ona bakarsan şunda şunda da tehlike var, hayat sürprizlerle dolu" !!! Harika vallahi, ne demek lazım bilemiyorum !
Enerji ve özellikle elektrik enerjisi konusu bütün dünyanın gündeminde.. Örneğin otomobil sektörünün en önemli konusu elektrikli araçlarda akü kapasiteleri, akülerin şarjı, akülerin dayanma süreleri vb. Şimdi en basitinden adama sormazlar mı, madem bu kadar iyi işleyen bir sistem var, milyar dolarlar harcanan bu sektörde, halen uygun, mucizevi bir şekilde enerji kullanımı sağlayan jeneratör-akü kombinasyonu gibi bir sistem kullanılmıyor? Herhalde bu da yabancıların biz Türkler üzerindeki hain oyunlarından biridir. Ama dur bakalım, adam kendi ülkesinde, kendi vatandaşında da kullanmıyor, ne olacak şimdi???
Enerji ile ilgili konularda birçok yaratıcılık iddiası, malesef kullanıcıların gözünü boyamaya yönelik ve enerji hesabı yapmasını bilenler için değersiz uygulamalardan ibarettir. Ama bu uygulamanın psikolojik olarak olumlu etkisi olmasını takdir ediyorum, bu durumda senenin, senelerin sonunda cepten damlaya damlaya çıkan parayı da psikolojik mutluluk gideri olarak değerlendirebiliriz..