Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

HGS için engelli indirimi var mı?

halilhal

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler PTT merkezlerinden alınan HGS için bizim için indirim uygulanıyormu. Yada ücretli yollarda engelli araçlarından ücret alınıyor mu. Bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Alman ya da alınmıyor olabilir ama Türkiye de alınmaması ilginç olurdu :)

Alman

biraz açıklarmısınız lütfen, HGS noktalarından geçerken aracın plakasından mı tanıyor, o yüzdenmi ücret yansımıyor. Bunun için her hangi bir başvuru yapmak gerekiyor mu.

Yok öle bişi :) Alınıyor tabi normal araçlarla aynı tarife .

Hatta kredi kartı bakiye yetersizliği ve unutkanlıkla gelen 10 kat :D cezam bu şekilde ..

OGS'niz var fakat bakiyeniz yok 7 lira 77 lira oluyor bir anda :D

DdOmjm.jpg

HGS' yi geçen hafta aldım engelli araçlarında hiç bir indirim yok. Gişelerden geçerken de normal ücret alınıyor. Keşke alınmasa :)

plakana çamuru sür geç o zaman beleş sonrası muamma ama :) yahu engelliyiz diye herşeyde indirim beklemeyelim bedava gitmek istiyorsan girme tem e e5 den git.

tosunümit herşeyden indirim beklemekle alakası yok, sonuçta ayrıcalıklı bir örneklem içerisindeyiz, devletimizin de bu minvalde yaptığı örnekleri çoğaltmaya çalışıyoruz kendimizce. Ama farkındalık oluşur da aklına gelen birileri örnekleri cogaltirsa ne ala, güzel olur, güzellik olur... Saygılar...

fevzieryilmaz

Geçici bu sisteme hemen yansımadığı için kaçak geçiş gibi algılıyor. Asıl hgs nin kendi sitesinden bak dediğimi anlayacaksınız. E devletten de direk bağlantı ile aynı ekrana bakarak kontrol edebilirsiniz ben dikkate almıyorum bu ekranı.

Ark.lar alınmıyor derken indirim yok anlamında söylemek istemiştm. Yanlış anlaşılma olmasın. :)

Üst Alt