Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herhangi bir araca sinyal ve topuz aparatı takıp kullanabilir miyiz?
benim raporumda sinyal kolu ve topuz aparatları mevcut yeni aldığım aracada bunları proje ile taktırdım kullanıyorum peki herhangi bir araca bu aparatları kendi elimle taksam kullansam bir sıkıntı olur mu
Kullanamazsın diye biliyorum çünkü kullanacağın aracada proje çizdirmen vede muayeneye girmen gerekiyor polise yakalanırsan sorun olur gibime geliyor yinede bi araştırın derim.
O kadar takıntı yapmayın ben de topuz kullanıyorum cokta rahat ediyorum. projesi de yok.. ayrıca raporuma göre proje çizen absürt otomatik araca manüel vites projesi çizmiş,, sakatlığım sağ kol dirsek altı ampute uğrasmadım, muayenede sıkıntı olmadı, polis cevirmedi.. ilk aldığım araç için yapılan projede de, sol kol için 2.çalıstırma mekanızması(anahtar) yapmıslardı. zaten orjinal kontak tık yapmayınca çalışma durumu mümkün değildi.. engelsiz engelliler ne zaman empati yapacaklar acaba bu konularda hala merak içindeyim
Ben yeni bir araç aldım eski aracımın engelli aracı olmaktan cıkmasını baska insanların da kullanmasını istiyorum. Ama aynı zamanda benim de kullanıyor olmam gerekiyor. Benim ehliyetim engelli ehliyeti. Nasıl bir yol izlersem ben ve diğer insanlar da arabayı kullanabilir