Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Her iki bacağımda da kısıtlılık var. Yurt dışından otomobil alabilir miyim?

suataktas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım her şey gönlünüzce olsun

benim bir sorum var yardımlarınızı bekliyorum ben transversmiyelit ve kronik hepatit b karaciğer sirozu hastasıyım. transversmiyelıt demek sinir ve kas hastalığı ile alakalı yani her iki bacağımda güçsüzlük uyuşma var. iki koltuk değneği ile zor yürüyorum.
sol ayak bilğim hiç oynamıyor ve sol bacağımı kaldıramıyorum. sağ bacak ise kalça dizaltı ayakda uyuşma var hareket ettirdikce sağ ayağımı hissetmiyorum

sorum şu yurtdışından 1600cc araç alabilir miyim alabilirsem ne yapmam lazım

lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

ithal araç nasıl alırım

bülent bey ve bu konuda bana yardımcı olacak diğer arkadaşların lütfen cevaplarınızı bekliyorum saygılar.

"gaz fren elle kumandalı özel donanımlı özel donanımlı araç kullanır" ibareli rapor alırsanız evet, yurt dışından da yurt içinden de otomobil alabilirsiniz.

<özel donanımlı araç otomatik vies olabilirmi

sağolun gaz ve fren aparatlarını ele yaptırdıktan sonra devriyaj problemi var 1-özel donanımlı araç kullanır raporu alınca otomatik vites sorun olurmu gümrükde veya nakilhanede 2-aracın gaz fren aparatını yurtdışındamı yoksa nakilhaneye götürüncemi yapılacak 3-aracı getiren kişinin yapacaği sadece aracı bana hibemi edecek yoksa işi uzunmu sürer biraz detaylara girerseniz sevinirim teşekkür ederim allah yar ve yardımcınız olsun .-

özel donanım otomatik vites olabilirmi

cevabinıza teşekkür ederim özel donanımlı araç kullanır raporu alırsak yurtdışından otomatik vites araç alabilirmiyim. gümrük veya nakilhanede-ankarada-problem olurmu. aracı hibe edecek kişi aracı hibe ettikden sonra başka işi varmı. gaz ve fren aparatını turtdışındamı yoksa buradamı yaptıracağız. eğer biraz daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim ALLAH TAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

teşekkürler bülent bey yalnız teminat yatıman gerek deniyor aracı getiren akrabam bana bağış yapsadamı bu teminatı yatıracağız

Üst Alt