Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hemofili hastalığına verilen güncel oran nedir?

Syusuf

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Güncel mevzuatta faktör düzeyi < %1 ise %80, %1-5 arası %40 ve >%5 ise %20 özürlülük oranı veriliyor. bu doğrumu acaba? mevcuat falan degiştimi

kendimde dahil 2 yigenim 2 kuzen 1 dayım hemofili, hepsininde %80 raporu var doktorun eyer ırkçı dinters yavsak biri deilse faktör düzeyine bakmadan %80 süresiz rapor vermeli foktör düzeyine göre sana % vermeye kalkarsa ne rapor alabilirsin nede ilaç yaza bilirsin çünkü kan deyerleri dakkası dakkasına uymuyor bekleki agır hasta olasın bütün deyerlerin berbat duruma gelsin ki o durumda rapor için hastaneye gidesin dedigim gibi bilgili vefakar bir doktorun varsa faktör düzeyine baktırmadan %80 verir gördügüm bütün hemofililerde bu böyle düşügünü görmedim

bana sürekli cins insanlar geldi bakarim %0.8 faktör test sonucu cıktı teklar rapor icin başvurcam ama bu seferde ikinci faktör testin nerde falan diyip baştan salcaklar gibi:)

Hemofili 1x faktör rapor oranı..?

hemofili b hastasiyim güncel elimde 1x faktör düzeyi ile rapor alabilirmiyim engelli raporu icin faktör %0.8 yoksa 2ci faktör düzeyini demi ölçtürmem gerekiyor faktör düzeyi sürekli sabit olmuyor biliyorsunuzdur 1 sene önceki ölçümüm var oda %2

bilen veya yardımcı olcak varsa cok işime yarar :( 1tane faktör düzeyi yeterlimidir yoksa 2 ciside gereklimi bunu bilen varmı

Hemofili engel raporu

Arkadaşlar merhaba hemofil a hastayım faktör 8 düzeyim düşük2018 yılında heyete başvurmuştum ve %20 engel raporu demişlerdi kanım %20 çıktı 2009 yılında sünnet olurken ailemin çıkartığı raporu buldum HEMOFİLİ+HEMARTROZ yazıyor ben hemotoloji doktoruna ya da başka bir doktora hemartroz hakkında bişey söylemedim bilmiyordum şuan dışardan herhangi bir ilaç almıyorum tekrar heyete başvursam HEMARTROZU söylesem bu engel oranını %40 yükseltebilirmiyim ?

.hemofili a faktor 8 hastasıyım yuzde 20 raporum var

Üst Alt