Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem üniversite okuyabileceğim hem de çalışabileceğim bir memurluk kadrosu var mı?

birgaripogrenci

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba ben size bir konu hakkinda danismak istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim...universitede biriinci ogretim ogrencisiyim ve okudugum bolumun iikinci ogretimi yok..ekpssye girecegim ama okulla isi bir arada goturebilecegim herhangi bir memurluk olmadigini soyluyorlar bu durumda ya okulu birakmaliymisim ya da sinava girmekten vaazgecmeliymisim...lutfen yardimci olun arkadaslar secebilecegim bi meemurluk yok mu gercekten?vardiyali calisan yada benzeri bi sistem...okulla beraber yurutebilecegim bi iss...cunku buna gercekten ihtiyacim var...

okulu kesinlikle bırakmayınız EKPSS sınavına girip ilk atamada atansanız bile başlamanız bu dönemin bitmesini geçer. Atandıktan sonra da öğretmenlerinizle konuştuğunuz takdirde devamsızlık konusunda size yardımcı olacaklardır. okulu 2 yılda değil 3 yılda bitirirsiniz en fazla :)

bilgilendirginiz icin tesekkur ederim ama benim okudugum bolum 4 yillik ve hocalarin bu konuda pek bisey yapacagini dusunmuyorum cunku onlara durumu anlattim ve olumlu bir cevap alamadim okulu birakamam ama ne yapacagimi da bilmiyorum =(

Sen önce atan memur ol da sonrasını düşünürüz hep birlikte :)

cicikıs;

bir cozum yolu bulabilsem keske..ama gordugum kadariyla yardimlasma ve dayanisma ile bunu da asariz :)

Üst Alt