Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayatımı yıkan aşk [O an]

mahsericimbis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Biras uzun olacak ama umarım sıkılmazsınız.
Bundan 4 sene önceydi ben daha hiç bir kızla birliktelik yaşamamıştım. Beni seven birisinin olduğunu biliyordum ama gönül bu ya hep ulaşılmaz dallara konmak ister ben de o kişiye karşı bişey hissedemiyordum. Neyse bizim mahalleye taşınan bir aile gelmişti ordaki insanlar evi yerleştirirken yardıma ihtiyacı olduklarını gördüm ve yardım etmeye kalkıştım... 6 kişilik bir aileydiler ve benim gözüm o aileden bir kıza takıldı. İsmi Arzu idi.. Sanki o gün büyülenmiş gibiydim eşyaları taşırken hiç yorulmuyordum her karşılaştığımızda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu onun da yüzünde hafiften bir tebessüm vardı. Evi taşıdıktan sonra Arzu'nun babası tşk etti ve bana para uzattı parayı almadım ne de olsa komşu olduk dedim.
Ben hergün arzuyu dışarıda görüyordum. arzu biliyordu benim ondan hoşlandığımı ve birgün gel beraber markete gidelim dedi. Ben heyecanla Tamam dedim yanında iken yüzüm kızarıyordu konuşamıyordum. Marketten alışverişi yaptıktan sonra bana teşekkür etti. Sonra eve kadar beraber yürüdük. Ben her gece onu düşünerek pembe hayaller kurarak uyuyordum. Bir gün karar verdim Arzu'ya çıkma teklif edecektim. O gün çok kararlıydım evlerinin önünde gördüm daha sonra Arzu; sana bişey söylemek istiyorum dedim. Çok heyecanlıydım. En sonunda ağzımdaki baklayı çıkardım ve senden hoşlanıyorum dedim. Azru hiç şaşırmamıştı. Bana gülerek ben de senden hoşlanıyorum dedi (Fakat hoşlanmıyordu onun görüştüğü başka birisi varmış meğer).
Ben o hoşlanıyorum deyince ellerim titrer, ayaklarımı hissetmez olmuştum. Onu çok sevmeye başlamıştım.aradan 2 ay geçmişti ve o benden istekleri her geçen gün artıyordu. Alışverişe giderdik ve en pahalı şeyleri bana aldırmak isterdi nitekimde alırdım. Yemezdim, içmezdim, hatta etraftan borç alırdım onu mutlu etmek için gerekirse ölürdüm. Ama arzu bunları umursamazdı burnunun dikine giderdi. Ben ona bağlanmıştım. O beni hertürlü ayağında oynatıyordu ben o kadar gözüm kördü ki ondan hiç şüphelenmiyordum.
Birgün Arzu çıktığı kişi ile buluşmak istemişti. Bana bir istekte bulundu. Dedi ki seninle merkeze gidelim mi? orda hem çok güsel gezilecek yerler war hep bu mahalleden sıkıldım... Ben de dedim tabi ki benim için de çok iyi olur birtanem. ve yolculuğa koyulduk. Merkeze geldiğimizde bir kafeye geçtik oturduk ben yüzüne bile bakmaya kıyamıyordum. Arzu dedi ki bekle ben 5 dk sonra geleceğim. gitti 5 dk bekledim yok 30 dk bekledim yok 1 saat bekledim yok ve korkmaya başladım. Telefonu'da kapalı. Telaşla aramaya başladım ama baktım yine yok sonra caddeden karşıya geçecektim tam geçecekken hızla bana araba çarptı.
Araba çarptıktan sonra bayılmışım kendimi hastanede buldum. Ağrıdan duramıyordum. Sol ayağım kırılmıştı ve ben hiç yürüyemeyecektim. Bunu öğrenmek beni yıkmıştı. Hastanede yaklaşık 1 ay tedavi gördüm ve o 1 ay benim ömrümü yemişti. Sağolsun beni Ailem ve en yakın dostum Ali hiç yalnız bırakmadı. Daha hastanede ilk gözümü açışta Arzu aklıma gelmişti. Ali'ye Arzudan haberin var mı dedim o da dedi ki haberim var geçen gece geç saatlerde otobüsten inip eve giderken gördüm. Ali benimle olan herşeyi biliyordu .Ali bana dedi ki Arzuyu bir erkekle gördüm geçen gece. Ben inanmadım nasıl olabilir dedim.O benim sevgilim, benimle çıkıyor, olamaz böyle birşey. Bunu duyduktan sonra ayaklarımın kırılmış olması bile bana o denli acı gelmemişti.
1 ay hastanede kaldım ve 1 gün ne arayıp ne sordu beni. Biliyordu onun yüzünden hastanelere düştüğümü Fakat kanı bozukmuş. Hiç mi vicdanı yok diye hergece ağlar yastığım ıslanırdı. hastaneden çıkmadan 5 gün önce Ali geldi ve sana kötü bir haberim var dedi..muammer amca (Arzu'nun babası)gil mahalleden taşınıyorlar. Ben bu haberi duyunca çok üzüldüm. Anlatılmayacak kadar büyük bir acı çekiyordum.
1 ay geçtikten sonra hastaneden tekerlekli sandalye ile çıktım. Aradan 4 sene geçti Hala tekerlekli sandalyeye mahkumum ve Arzu'dan daha ses soluk yok. İçimde büyük bir burukluk, ümitsizlik var. Ama yine de şükürler olsun Allah'a yine de yaşama gücü veriyor. Benim içimde Arzu'ya bir sitem var onu da Alllah'a havale etmişim.
İşte benim hayatımı yıkan aşk bu. hepinize sağlıklı, mutlu ve güsel günler diliyorum.
ALLAH'a emanet olun.

sevmek ne güzel ,karşılık alamazasan dahi,ne olursa olsuun bir saniye ,bir dakika ,..... ,içini ısıtmışş ya, sana biraz mutluluk vermiş ya, sende bizlerle bunu paylaşmışsın ya ,şanslı insansın be kardeşim ,herkkes sonnıcu n olursa olsun böyle kısmeti bulamaz,u8mutla yavaş.ben böyle bu fırsatla karşılaşmak için neler verirdim sevgili arkadaşım..kendine iyi bak...

Canın sağolsun be kardeşim, koy ver gitsin , giden gitsin sana bi şey olmasın... Ne yazıkki böyle vicdansızlardan çok var kardeşim..... Zaman herşeyin ilacı, inş bunuda anlatıcaksın.....

ARKADAŞLAR ASLINDA BİLİYORMUSUNUZ MESAJIN BAŞINDA YAZDIĞIM GİBİ İNSAN HEP UZAKTAKİNİ ÖZLÜYOR UZAKTAKİNİ SEVİYOR BENDE O KIZA SİTEM EDİYRUM AMA NEDENSE İÇİMDE HALA BİR AŞK,BİR SEVGİ VAR ASLINDA OLMAMASI GEREKEN BİRŞEY,HAYATIMI YAŞANTIMI MAHVETTİ..UZUN ZAMANDIR ARIYORUM BULAMIYORUM KEŞKE GÖRSEMDE İKİ ÇİFT LAF ETSEM SONRA YİNE KAYBOLSA.NURMERVE ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ KADERİN BİR TECELLİSİ allah SONUMUZU HAYIR ETSİN

arkadaşım nasip diyelimde bu kadar vicdansız olunurmu bilmiyorum ama....adımın arzu olmasından utandım her okuyusumda...aşk ve sevgi var diyorsun uzaktakini özlüyorum diyorsun bi geçmiş olsun demek de mi zordu,bunudamı yapamadı değermi????...kırılmışlığın,kaybetmişliğin acısını çekmeyen bilmez kardeşim...eğer böle bi aşk yaşadıysan zaten ne güven kalır ne aşık olma isteği..neyse paylaşımın için saol

mahsericimbis' Alıntı:
UZUN ZAMANDIR ARIYORUM BULAMIYORUM KEŞKE GÖRSEMDE İKİ ÇİFT LAF ETSEM SONRA YİNE KAYBOLSA.
Bende buna benzer bir durumdayım, bi kerecik olsa göriyim diyosun, içinde kalan şeyleri ona anlatmak istiyosun yada söyleyecek sözlerini söylemek istiyosun....Unutursun arkadaşım çok zor ama imkansız değil...inş zamanla atlatırsın.. Bir şarkı warya Her şeyde sen varken,Kolay mı? ahh unutmak

CEVAP

NE YAZIKKİ İNSANLAR NE SEVMEYİ NE SEVİLMEYİ BİLİYOR.SEVİLENDE DEĞERİNİ BİLMİYOR.UMARIM SENİ GERÇEKTEN SEVEN BİR İNSAN ÇIKAR KARŞINA ,SEVGİYLE KAL....

Ben çok büyük üzüntüler ve acılar çektim.Ben Aileme ve en yakın arkadaşıma bile o kızın beni bu duruma düşürdüğünü söylemedim 4 senedir içimde bir sır gibi saklıyorum bu sırrı bitek size açtım çünkü bana sebeb olanı tanıdıklarımın bilmesini istemiyorum.Bence bu dünyada sevmesini blen insan yok denilecek kadar az ben dahil sevmeyi bilmiyorum.Bana zarardan başka birşeyi dokunmayan bir kişiyi sevmekten utanıyorum.Bu hayatta fasla isteğim yok sadece o kızdan küçükde olsa bir haber almak benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenmek.Bide beni bu duruma soktuktan sonra neler düşündüğünü çok merak ediyorum.

YAŞANILAN HER AŞK YAŞANILAN HER AYRILIK BİR YANIMIZIDA ALIP GÖTÜRMÜŞTÜR BİZLERDEN AMA YİNEDE SEVMEKTEN VE AŞIK OLMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYİZ BENCE GÜZEL OLANDA BUDUR. HAYIRLISI BE GÜZEL KARDEŞİM.

Antepli haklısın Aşkı yaşayan insanlar aşktan bıkmıyor.Benim ayağım sakat olmasına rağmen şükür mutluyum ve hatta umutluyum ayağım gün geçtikçe iyiye gidiyor doktorlar böyle giderse bir müddet sonra yürüyebilirsin diyor.artık koltuk değneği ile yürüyebiliyorum ve azim gerçekten çok önemli ben hiç yılmadım hep yürümek için azmettim ve inşallah yürüyeceğim herkes gibi

...

gercekten cok acı veren bi olay .. arkadaşım, üzüldüm senin adına ama o kıznda yanına kalmaz bu ! mutlaka bi şekilde seni aldatmasının ve terk etmesinin cezasını çekecektir ya bu dünyada yada öbür dünyada... sen kalbini ferah tut ....

çok geçmiş olsun arkadaşım,rabbim karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın,herkes yaptığı iyiliğide kötülüğüde bir gün mutlaka öder,sevgiyle kal ...

tşk ederim arkadaım vertigo ve diğer arkadaşlar ALLAH'tan hayırlısını istemek en güzeli biz kötü olmayalımda kötü olanlar mutlaka cezasını çeker ALLAH bizi yolunda yürüyen kullarından eylesin

gerçekten zor bir durum.allah gücünü inancını yok etmesin inşallah.ama en büyük azminde sevginn halada seviyorsunn yaaa??düşündünmüü değermii diyee.herşey gönlünce olsun sevgiyle kal

büyük geçmiş olsun kardeşim üzülme benzer bir darbe bende yedim bende çok dağıttım ama zaman herşeyin ilacı buna emin ol değmezmiş benim arkadaşımda engelliydi beni terk etti sağlam buldu böyle vefasızlar var ama etme bulma dünyası demişler di mi

Melike arkadaşım düşündüm tabiki değermi diye gerçekten değmezmiş ama olan olmuştur yinede yaşıyoruz hayatta O yüzden ayakta durmak zorundayız ve zaman geçtikçe insanın acılarıda azalıyor yani unutulmayacak gibi görünen şeyer gün geliyor unutuluyor sadece izi kalıyor
Ahmetyukselakin arkadaşım seninde böyle dost görünen vefasız bir insandan darbe yediğine üzüldüm ama ben düşünüyorumki dünyada bir vicdan mahkemesi vardır.ALLAH o kadar büyükki mutlaka bir kötülük yapan bu kötülüğün cezasını ödüyor.Belki bizi aldatan terk eden kişiler şimdi bizden çok daha kötü durumdadır.O yüzden ben halime şükür ediyorum yaşamak acı olsada güzeldir

mahsericimbis
Düşünüyorum da.... Bazen karşı taraftan da bakmak gerek duruma. Tabii ki acı çeke kendini mutlaka haklı görecektir. Bu konuda hiç şüphem ya da yargım olamaz ama... Ama dedim ya bir de karşı tarafın penceresinden bakmak gerek olaylara...
Benimde bir arkadaşım vardı. Büyük umutlarla başlamıştım bu arkadaşlığa. Ailemin hem haberi hem de onayı vardı. Ancak yürümedi. Ayrıldık barıştık.Ayrıldık barıştık.Ayrıldık barıştık. Belki 5-6 defa anlaşamadığımızı bile bile yeniden döndüm ona çünkü seviyordum. Konunun özürlü olmamızla ilgisi yoktu ben onu seviyordum o da beni ama anlaşamıyorduk işte. Hatta bir gün ona dedim ki: "Sen iyi bir terzilikle dikilmiş bir elbisesin ama benim üstüme olmuyorsun ya dar geliyorsun ya da bol ama olmuyorsun işte" Sonra bir hastalık geçirdi ciddi bir rahatsızlık...Çevremdeki herkes bana onu terk etmem konusunda baskı yaparken ben onu terk etmedim. Benim aylardır ayrılmaya çalışmamın tek sebebi anlaşamamaktı o hastalığı değildi. Ama ne o na ne de başkalarına anlatamadım kendimi. Sonra olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ve ben kestirip attım. Bir keresinde bana "bana son bir şens daha ver yeniden birlikte olalım yine olmazsa bu sefer peşini bırakacağım" demişti bende ona "bırakmazsın" dedim bana "bir daha peşinde dolaşırsam annemin babamın acı içinde öldüğünü göreyim" diye yemin etti. Babasının vefat ettiğini duydum umarım onun ettiği yemin gibi acı içinde olmamıştır. Çünkü bana verdiği sözü tutmamıştı...
Biliyor musun herkes beni suçladı terk etti diye ama kimse bir gün bile benim cephemden dinlemedi çünkü ben anlatmadım... Çünkü ben kötü bir şey yapmadım kimseyle ne parası ne ayağı ne de başka bir artısı ya da eksisi için birlikte olmadım. Ben sevdim anlaşamadım ayrıldım.
senin durumuna üzüldüm hem de çok ama keşke bir de Arzu dan dinleme imkanın olsa idi...

İnsanlıktan ve insaftan nasibini almamış mahlukata rastlamışsın.
Başından defolduğuna şükret.

yorumun için çok tşkler basaranesmer.Ben Arzu yu dinlemek çok isterdim ama o bana anlatma fırsatı çok buldu ama anlatmadı.Telefon numaram belliydi neden 1 geçmis olsun mesajı bile çekmedi.Belki dediğin gibi bilmediğim bir sebeb vardır ama bunca zaman geçtikten sonra,adresim belli olduktan sonra,bana hiçbirşey anlatmadıktan sonra nasıl hak verebilirim ben Aslına bakılırsa Arzu'yu çok merak ediyorum bazen başına kötü birşey geldimi diye merakta ediyorum.Ama hayatıma acı bir iz bıraktı.İçimde tarifi olmayan bir duygu var bir yanım nefret ederken bir yanım seviyor.
sayın abim aferits herşeyde bir hayır vardır.tabiki şükrediyorum halime.Düzeleceğime inanıyorum ve daha gencim Hayat acı olmasına rağmen yinede guzel.Hayırlı günler diliyorum...

AŞKIN İNTİKAMI
Bir gece vakti ansızın uykudan çığlıklarla uyanacaksın.Telefonda benim sesimi duyduğunda çıldıracaksın.Seni yanıma çağırdığımda koşa koşa gelecek,Yine benim göğsüme başını dayayıp sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacaksın.Sabaha karşı uyandığında bir elini sağa,ötekini sola atacaksın ama nafile bu sefer bana ulaşamayacaksın.Hatırlarmısın sen benim yüreğimi Ataköyde bir kata,Tarabyada bir yata,Birde beş para etmez bir telefona satıp giderken sana iki çift laf söylemiştim.Birgün ne pahasına olursa olsun bende senin aşkının bedelini ödeyip,Satın alacağım demiştim...
İşte o gün geldi çattı.Gözlerini iyice açtığında bşucunda eflatun bir zarf bulacaksın,Yine hatırla;Bir zamanlar sana ilk aşk mektubunu,Sana ilk SENİ SEVİYORUM diye eflatun zarf içinde yazıp vermiştim.O zarfı aldığında çığlıklarla haykırmış,Aşkım,Canım,Erkeğim demiştin.Şimdi ise o zarfı açtığında gözlerin fal taşı gibi açılacak,yerinden çıkacak gibi olacak,Çünkü o zarfın içinde senin dün geceki aşkının bedeli yatıyor.Sen benim gönlümde,Sen benim gözümde beş kuruş bile etmezsin ya şimdi hayatımdan ebediyen çıktın....

aşk nedir?ben bu soruyu o kadar çok duydum ki!!!araştırdımda bilimsel falan çok şey söylemişler.ben takmadım fazla.ne olursa olsun aşk sonunda ölenler bile var.karşındaki ne yaparsa yapsın o kızamammak.ona hakkını helal etmektir.canı saolsun demektir.bence yaşadıkların çok güzel hislerdi.buna üzülme sonunda ne olursa olsun o his çok kutsal ve tek bir daha olmayacak.bu yüzden kimseyi sorumlu tutma.yaşadığın mutlu anları hatırla ve onu tanıdığına sewin.kib

yorumun için çok sağol arkadaşım belki bana çok güsel duygular yaşatmış olabilir ama çokta kötü duygular yaşattı.Benim hastanede ne çektiğimi ondan,haber alamayışımı,sessiz ve gizlice ağlayışımı,dünyanın sanki üstüme üstüme gelip beni nasıl daralttığını,daha sonra içimde olan imitsizlik ve acıları ve şimdi içimde kalan üzüntüleri kelimelerle gece gündüz anlatsam anlatmak yetersiz kalır.Ben şimdi isyan etmiyorum,ALLAH'a hamd ve şükürler olsun yaşamayı seviyorum.Ben herşeyin sorumlusu olarak o kızı da görmüyorum.Bundada bir hayır vardır elbet...Yalnızca yaşantımı ve duygularımı anlayabilecek insanlarla güzel sohbetler ve yorumlar almak istiyorum tşk ederim senin yorumunda güzeldi leyyla.ALLAH'a emanet ol.Umarım sen çok sever ve çok sevilirsin.

yazıyı okudum ve gerçekten öyle vicdansız insanların olduğun bende biliyorum onların gerçekten vicdanları rahatmı ben tek bir şey diye bilirim allah ıslah etsin o duygusuz insanları

zor bi durum ne diyeceğimi şaşırdım ama üzülme arkadaşım, giden gider
kalanlar bizimdir

BU KADAR MI KARAKTERSIZ OLDU INSANLAR?... INSANLARI KULLANIP HICE SAYMAK BU KADAR KOLAYMI?...BU DUYGULARDAN YOKSUNLAR ACABA INSAN MI?
SONUCU SENIN ICIN COK KOTU OLMUS ARKADASIM SEBEPLER VE SONUCLAR NE OLURSA OLSUN YASAMA SIKICA BAGLANIP '' BEN VARIM '' DIYEBILMELIYIZ..BASARABILMELIYIZ...

BENCE ARTIK SENİN İÇİN O KIZA KARŞI SEVGİ YOKTUR OLMAMASI LAZIM SADECE O KIZI BİR DEFA GÖRÜP KİNİNİ KUSMAK İSTİYON HAKLLISINDA...
KAZAYA GELİNÇE BELKİDE GERÇEK AŞKI TEKERLEKLİ SANDALEDE BULÇAN.SANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

okurken tuylerım urperdı. soylıyecek soz bulamıyorum buyuk gecmıs olsun.

yazınızı okudum hiç kimsenin başına gelmesini istemeyeceğimiz türden ama her yaşadığımızdan bir ders çıkarmasını bilmeliyiz düşünün ki bu yaşadıklarınız şimdi değil de evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra başınıza gelseydi Allah korusun olmayan şeyler değil siz yine kendinizi şanslı görmelisiniz tabi her şeye rağmen kabullenmek kolay değil ama bundan sonraki ilişkilerinizde daha dikkatli olursunuz her şeyde ölçülü olmak lazım sevgide de kimseye haddinden fazla değer verilmemeli hayatta her zaman % 1 lik bir ihtimal olduğu hiç bir zaman gözardı edilmemeli inşallah bundan sonraki hayatınızda sevginizi hak edecek kişilerle karşılaşırsınız

AŞK GÜZEL SEY AMA ACI VERİYORSA DEİL ÜZÜLME ARKADASIM HERKES ETTİĞİNİ BULUR:(

ask belkide ask buyus sen yasamıssın bedeli ama kız ....o da cekecektir bedelini unutma!

Üst Alt