Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayat herşeye rağmen güzeldir... [Yaşam]

DarknessBlues

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,benim sağlık sorunum düşük ayak hastalığı,gelişme döneminde ortaya çıkan bi rahatsızlıkmış yürüme bozukluğuna yol açıyor afo denen cihazlardan kullanıorum ama ALLAH a şükür yatalak değilim,insanoğlu sağlığı yerindeyken hiçbişeye dikkat etmio,sağlık elden gidince herşey anlaşılıo,arkadaşlar ne olursa olsun yaşamak güzel...slmlar

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden saklasın her şeye rağmen hayat akıp gidiyor bi şekilde ama öyle ama böyle bir solukta hayatımızı yaşıyoruz. Elimizden geldiğince olumlu yönünden bakmak en iyisi, Bardağın boş tarafını görmekte bazen fayda vardır zira ne kadar dolu bir kısım olduğunu görmemize yardımcı oluyor ;)

geçmiş olsun arkadaşım,hayat her şeye rağmen güzeldir.insan tüm sorunlarına rağmen inadına ayakta kalabilmeli.bir söz var;bir uçurumun kenarında olsanda sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse.bence çok anlamlı bir söz.

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN HOŞGELDİN

evet arkadaşlar hiç birimiz sağlığımıza önem vermiyoruz
açıklamasınıda şöyle yapabılırız arabası olanlar arabalarının bakımını
en az yılda bir yaptırırlar peki hangimız ömrümüzde bir kerede olsa sağlık kontrolumuzu yaptırıyoruz.

sağlığa maalesef yiğitlik olmuyor.
ne yaparsan yap küçük bir hata da alt ediyor seni.
yaşamak güzel de sağlıklı olunca.

Yaşamak.... Yaşamak...

Mutlaka herşeye rağmen yaşamak güzeldir.
Bir insanın engelli olması hayata küsmesini gerektirmez. Herşeye rağmen hayata sımsıkı bağlanmak kopmamak gerekir.
Ayrıca Bir insanın hayata bakış açısı çok önemlidir. Çünkü hayata hangi yönden bakarsak öyle görürüz. Bundan dolayıdır ki hayata, yaşamaya ve hatta bizi engelli olarak gören insanlara dahi hayata ne kadar bağlı olduğumuzu göstererek örnek bir davranış sergilemeliyiz.
Bize engel olanlar olabilir.
Fakat;
ENGELİMİZ YAŞAMAYA ENGEL OLMAMALIDIR.
Selamlar...

acı ama gerçektir bu birşeyin kıymetini ne yazıkki onu kaybedince anlıyoruz maalesef ben doğuştan engelliyim sağlam olupta kaza sonucu engelli olma nasıl bişey bilemem ama eminim daha zor bi durumdur her yönden fiziksel,psikolojik herneyse şunu çok iyi biliyor ve söylüyorum insan başına gelmeden bilmiyor
sewgilerimle :)

ölüme 5 dkk

arkadaşlar hayat okadar güzelki aslında bizler bunun farkında degiliz nefes aldıgımız süreçe ne güzel ben tam 14 yerimden bıçaklandım ve ölümle savaş verdim ve 1gün komada kaldım gözlerimin önünde yaşadıklarım geçti simdi şükürler olsun yaşıyorum doktor öyle dedi ALLAH hın sevdiği kullumusun dedi eger 5 dkk daha geç gelsen simdi dedi ölmüştün dedi onun için yaşamak güzel tabi kolay degil ama pes etmekte yok nefes aldgımız süreçe yaşamak güzel herşeye ragmen arkadaşlar

Üst Alt