Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hayalleriniz ve beklentileriniz..? [Yaşam]

EsRaNaS

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
MRB ARKADAŞLAR.HADİ GELECEKTEKİ HAYALLERİMİZ NELER ONU PAYLAŞALIM.BENİM ÖNCEDEN İŞE GİRME HAYALİM VARDI VE BU ÇOK ŞÜKÜR GERÇEKLEŞTİ.SIRADAKİ HAYALİM GELİNLİK GİYMEK VE SEVDİĞİM BİRİYLE EVLENMEK,ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMAK VE HUZUR İÇİNDE YAŞAMAK. PEKİ SİZİN HAYALLERNİZ NE?BİZİMLE PAYLAŞIRMISINIZ? :)

BENİM ŞİMDİLİK EN BÜYÜK HAYALİM İŞ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM. :?

Benim hayalim de aslında buna hayalmi denir yoksa hedef mi bilmiyorum. Emekliliğime 2 yıl kaldı. Kendime ait bir araba ve sıfırdan asansörlü bir daire alıp kimsenin yardımını almadan kendi kendime yaşamak istiyorum..
Sonsuza kadar ailemin desteğiyle yaşayamam çünkü.. Ve işin hayal kısmına gelince deniz kıyısında küçük bir kahvaltı salonu gibi bir yer işletmek.. Ne güzel olurdu ama şimdilik bu hayal..

Hayal kurmak her insanın bir umut olarak yaşaması gereken en güzel duygularından biri olsa gerek...

Benim hayalim de bir gün tek başıma bir sahil kasabasında yaşamak...

Hayal kurmak sağlıklı bir ruhun gıdasıdır (ben diyorum ) eski foçada taş ev kapısında vespa (motor), bahçesinde kangal (sıcak foça ama hayal işte ) öncesindede italya karış karış gezilecek şimdilik bu kadar sonra başka hayal projelendiririz varmı hayalime katılan? hadi yazın okuyalım :lol:

HAYEL ALEMİNDE YAŞIYAN BİRİSİYİM. BAZENDE HAYELLERİMİZE UMUTLARIMIZA KAVUŞMAK EN BYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATABİLİR.

Artık hayal kuracak yaşı çoktan geçtik..Benim yaşımdakiler kursa kursa plan kurarlar , bir sonraki günün planını yaparlar...
Hayal demeyeyim , benim isteğim dünya turuna çıkmak , bir değil bir çok ülkeyi dolaşmak ..Başta Fransa tabiki
..

Öyle deme ceren.. İster plan olsun yada gerçekleştirilmesi imkansız olsun her yaşta hayali olmalı insanın bence.. Hayal kurmanın yaşı mı olur :)

Niye bilmiyorum artık hayal kuramıyorum ben. 20 yaşındaki zamanımı hatırlıyorumda hayaller kurar, sıraya koyar ve basamak basamak ona ulaşmak isterdim, birden olsun istemezdim. Ama artık olmuyor, hayatın bana verdikleri hayal gücümü öldürdü sanırım.Hayal kurmakta benim için hayal oldu. :(

Ölen ve öldürülen hayallerime hayatın ve insanların acımasızlığına rağmen bir umut diyorum yinede ama hayal kurmuyorum artık çünkü hayal kurmaktan korkar oldum...

kendim için düşlediğim bişey yok..
belki çocuklarım için.. onların sevdikleri meslekleri yapmalarını isterdim

şu an çalışıyorum.tek dileğim işimi büyütüp büyük bir güzellik salonu açmak :p evim ve arabamın olması başka hayalim yok ileriye yönelik :p daha ne olsun :p :p hayallerimi seviyorum :p hayal olsalarda :p :p

denizce,
Yapmayın ya ne olur hayallerinizden vazgeçmeyin.. Onlar olmadan amaçlarımız olmaz. İleriye dönük hedeflerimiz olsun, başarıya ulaşmak için her zaman basamaklarımız olsun.. Lütfen hayallerinizden vazgeçmeyin ve asla peşini bırakmayın..

Natlus çocuklarımızın hayallerine yancı yazılmayalım :) kendi hayallerimizde olmalı hadi yaz bakalım hayallerini VAZ GEÇMEYİN HAYAL KURUN ....

hauyalim vardı bi işim olsun kimseye muhtaç olmadan yaşayayım diye şükür gerçekleşti.
sizinde hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle................

benim hayalim

sevgili arkadaşlar benimbirhayalimvardı hayvanları çoksevdiğimiçin veteriner olmak böylece hayvanlarla ilgilenecek onlara birnevi iyilik yapmışolacaktım düşünsenize dogada birçokhayvan var veben onların arasındayım hanii belgesel filmlerindeki gibi ama ne yazıkki bu hayalim şimdiyok artık veben bırakınhayvanları insanolarak kendimebile faydalı olamıyorum pekiii yasizin hayaliniz?

denize 3-4 km uzaklıktaki köyüme yerleşip su( deniz , havuz)' ya bayılan TÂLHA'mı gönlünce gezdirebilmek. kendi hobim olan doğa, fotoğraf, dağcılık içinde bazı araştırmalar yaptım. motorlu fiatları filan araştırdım.
şöyle 6 kişilik filan motorlu , kamyonet tipli araba,
gezmek , gezmek, gezmek..
nasip inşaallah.
emeklilik gelince belki.. neden olmasın

hayalleriniz

Bir yerlere doğru umut besliyorum.Sebepsiz . Ne zamandır hayal kurmuyorum geleceğe dair. Biliyorum çünkü ; hayal, hayal edildiği yerde kalır.Çok uzaklarda kalır. Koşarsın onu yakalamak için fakat her adım attığında biraz daha uzaklaşır.Git gide anlarsn onu yakalayamayacağını.İşte o zaman hayallerin bir beyin ürünü olduğunu anlarsın.Kurduğun hayallerdir aslında senin hayallerini yıkan. Bunu anladıktan sonra bıraktım hayal kurmayı.Herşeyi akışına bıraktım.Küstüm bir nevi. Hayallere küstüm. Hayallerimi yıkan hayallere Bir türlü gerçekleşmeyen hayallerime.O çok sevdiğim hayaller, bir kadının yaşlı suratına aynada bakması gibiydiler.Tıpkı öyle. Hayallere küstüm ama hayata küsmedim.Bir yaprak oldum.Rüzgarla iyi anlaşan bir yaprak. o rüzgar beni nereye götürürse işte ben ordayım....

Hayaller

Her insanın kendine göre mutlaka hayalleri vardır. Hayal kurarak hayattan bir şeyler beklemek çok güzeldir.
Fakat bir de o hayallerimiz gerçekleşmediği zaman; işte o zaman bu hayaller içimizde büyür, büyür koskoca bir dağ misali heybetli bir şekilde durur. Adeta insanı ürkütür, korkutur ve bütün cesaretini yok eder. Sanki bir daha hiçbir hayali gerçekleşmeyecekmiş gibi olur. İşte o zaman; insanın hayallerinin, umutlarının yıkıldığı zamandır. Bir insanın hayallerinin yıkılması yani kısacası hayal kırıklığına uğraması, gerçekleşmeyen hayalinin içinde büyüyerek ona imrenir hale gelmesi gerçekten yaşanması çok zor bir durumdur.

Gerçekleşmeyen hayalin peşinden koşsan da
Onu yakalamaya çalışsan da
O ise senin onu yakalamayı istediğin kadar; senden kaçsa da
Her yıkılan hayalin seni biraz daha umutsuzluğa sürüklese de
Yıkılan hayallerinin enkazı; içinde bir dağ gibi dursa da
Bir daha bu hayallerimin peşinden koşmayacağım diye kendi kendisine söz verse de
Hatta bu hayallerin gerçekleşmeyeceğini bilsen de

İnsanın hayalden vazgeçmesi hayal etmeden yaşaması imkansızdır. Çünkü her hayal bir umut, her umutsa bir yaşama sevincidir. Her insanın yaşamına anlam katan umutları, beklentileri ve hayalleri vardır.

Hayallerimiz gerçekleştiğinde hayalimize kavuşmanın sevinci gerçekten güzeldir.

O içimiz de duran, erişilmez sandığımız yüce bir dağın zirvesindeki hayalimizin gerçekleşmesi insanın umutlarını hatta hayatını bambaşka bir hale getirebilir. Kurduğumuz hayallerin birçoğu gerçekleşmese de gerçekleşen o hayallere ulaşmak var ya! Hani o ulaşılmaz sandığımız, sanki hiç olmayacak sandığımız, içimizde küçücük umutlarla beklediğimiz hayallerimiz var ya!
Bu hayaller genelde insanı hayal kırıklığına uğratsa da;
Hayalleri yaşamak, hayal etmek ve en azından hayal ederken yaşadığımız heyecanın, güzelliklerin en önemlisi de bir beklentinin umudunun yeşerdiğini görmek. Yaşamak adına çok güzeldir.

Ayrıca!
Hayal insanın hayatını süsleyen önemli bir duygudur.
Hayal etmek çok güzeldir fakat hayatta her şey de hayal değildir. Bazı gerçeklerinde farkına vararak her şeye hayalci bir şekilde yaklaşmak ta doğru değildir diye düşünüyorum. Çünkü hayatta her şey hayal ettiğimiz gibi olmayabiliyor.

Hayallerinizin sadece hayalde kalmadığı, Hayal ettiğiniz bütün umutların gerçekleşmesi ve Hayal kırıklığına uğramadığınız bir yaşam dilerim….

slm

insanda hayal umut olmadan yaşıyamaz hep düşünçelerinde sürekli hayal vardır benim en büyük hayalim bir işimin olması eşimle beraber mutlu bir hayat aslında bu hayal değil ama bu devirde iş konusuda artık zor oldu gibi birşey

[spoiler:a7e5598e5d] :D :shock: :D KİM KİMİ İSTİCEK ALLAH SENİ NETMESİN EMİ[/spoiler:a7e5598e5d]

bende cok hayal kurmustum ama hayaller hayalde kalıyor :( gercekler bır anda ınsanın yuzune tokat gıbı vuruyor bırde olmuyacak hayaller etmıyecekmısız ben bunu bır kac gundur daha ıyı anladım

çok hayalim var yav..bir kızım olsun istiyorum ismide ASYA :) murat göğebakan ile tanışmak istiyorum mesela :oops: .. öğretmenlik yapabilmek istiyorum.. uzaktanda olsa deniz gören bir yerde yaşamak istiyorum.. :oops: mesela çok param olursa bir fabrika yada şirket kurmak,işe ihtiyacı olan tüm buradaki arkadaşlarımla birlik olmak el ele vermek... gülmek yok tamam mı mesela hep halı sahada bi maçta kaleci olmak istemişimdir :oops: .. daha ne hayallerim varr..ama kelimelere dökülmüyo işte bazen :oops:

CİCİM ALLAH SANA HAYIRLI BİR KIZ EVLAT VERSİN ADIDA ASYA.... :lol:
DİĞER DİLEKLERİNİDE HAYATININ GÜZEL DÖNEMLERİNDE YAŞAMAN DİLEĞİYLE CANIM DOSTUM :wink:

ben en büyük hayalim kendi ayaklarımın üstünde durmaktı,henüz tam başaramadım ama yapıcam bi gün inanıyorum.
birde çalışmak kafamı dağıtmak istiyorum çocuğumla eşimle heryeri dolaşmak gezmek eğlenmek istiyorum

Umut ve hayaller…

Umut ve hayaller…
İnsanın içinde yeşeren o küçücük; fakat anlamı büyük olan umutlar, var ya! İşte o umutlar insanın içinde büyüyerek adeta bir kor misali; içini yakar. Bu umutlar insanı değişik hayallere sürükleyip götürse de. Öyle olur ki artık duruma siz bile hakim olamazsınız. Kendinizi tanıyamazsınız. Yaptıklarınızı düşündükçe bunları ben mi yaptım diye kendi kendinize sormadan geçemezsiniz. Çünkü hayallere dalmışsınız. O küçücük olan umutların büyüyerek insanda hayal kuracak bir seviyeye gelmesi, hele bir de o hayallerin gerçekleşme yolunda olması, yaşamak adına çok farklı bir heyecan, hatta çok farklı bir mutluluktur.

Hayalin hayalde kalmaması için Hayallerin gerçekleşmemesine inat! Umut dolu hayaller kurarak, gerçekleşmese de bir gün gerçekleşeceğini umut ederek yaşamak, gerçekten hayatımız adına, mutlu olmamız adına, sevdiklerimiz adına, umut vericidir.

Bazen düşünüyorum da kendi kendime sanki dünyanın bütün sıkıntılarını ben çekiyorum. O kadar ki hayata karamsar bakıyorum. Oysa ben hayata karamsar bakanlara umut veren, hayatta umutsuzluğun yerinin olmaması gerektiğini savunan, umutsuz bir insanın yaşayamayacağını düşünen umut dolu bir insanım. Ama bazen bende karamsar olabiliyorum. Soruyorum kendi kendime, Neden? Ama bütün bunların yanında her zaman kendi kendime bir çıkış noktası bularak sorunları çözmeye çalışıyorum. En azından her şeyde bir hayrın olduğunu düşünerek kendi kendimi teselli edebiliyorum. Başkalarına umut vermek nasihatlerde bulunmak o kadar kolay ki; ama bu kişi kendimiz olunca bambaşka oluyor. Adeta insan kendi kendine söz geçiremiyor. Bunun içinde maneviyatı ön planda olan, gerçek manada size teselli verecek bir insanın olması veya gerçek manada bir arkadaşın olması her şeyi değiştirebilir. Diye düşünüyorum.

Hayatımızda her zaman umudun ve sevginin bize sadece heyecan değil aynı zamanda geleceğe dair yeni umutlar ve mutluluklar getirmesi, yüzümüzdeki tebessümün, kalbimizdeki sevginin eksik olmaması temennisiyle selamlar

bende tekrar yürüdüğümü,çocuğum elinden tutarak parka götürdüğümü,işime tekrar döndüğümü,eski hayatıma tekrar kavuştuğumu hayal edip avunuyorum.

Üst Alt