Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayali bitenin gerceği olmaz. Ama sanırım sen fazla fantastik hayaller kuruyosun? Biz gülmeye hasretiz sen kahkahadan bahsediyorsun daha ne istiyorsun?
@kara duman, üstteki mesajınızda ""işitsel veya görsel halisinasyonların söylediği komik şeylere gülüp kahkaha atmak onlarla sohbet etmek""" diye yazdığınız durum oğlunuzda oluyor mu ?
@Descartes, Oğlum direk sesler beni güldürüyor demiyor tabi aklıma komik bir şey geldi ona gülüyorum diyor ama ben seslerle konuşup güldüğünü biliyorum sinirli olmasından daha iyi oluyor tabiki ama aynı sesler ona emir verip aşağılayıp hakarette ediyor o zamanda ciddi sıkıntı oluyor.
Yani seslerin gerçek olmadığını onun dostu olmadığını ve ona zarar verdiğini anlaması lazım biliyorum diyor zaten.
Ama aman ne zararı var gülüyor işte kendi kendine dediğin zaman aynı sesler kötü şeyler söylediğinde onların gerçek olmadığını ve kendisine zarar verdiğini anlatamazsın.