Bnm yazlık var yazın gitmediğim zamanlar 30-45 gün günlük kiraya veririm site içerisinde havuz var. kiraya verirken herşeyi usulune uygun yaparım sözleşme olsun vergi olsun vs..neyse site yöneticisi evini kiraya verenlerden günlük 4 kişiye kadar 10 lira 4 kişiden sonraki her kişi için 5 tl para istedi(kanunun neresinde varsa bu rakamlar neyse) bu para havuz parası olarak istiyor haliyle kat mülkiyeti kanununa göre vermedim git icraya ver dedim neyse vermiş beni vergi dairesine şikayet etmiş vs..vergimi verdiğim için tabiki sorun olmadı icra geldi icrayada itiraz ettim ama site planında yazıyor yazanda şu kiracılara yaptırım uygulanacaktır yaptırımdan kasıt yok dövecenmi öldürcenmi adamı napacan
Neyse sonuç olarak sizinde fikirlerinizi alayım birçok avukata sordum gülüyorlar. Posta gazetesindeki avukaya sordum oda onlarla alay etti sonuç olararak böyle bir mahkememiz var.
şimdi sizin havuzlu bir siteniz olsa siz burayı kiraya verdiğiniz zaman üzerinizdeki kullanım hakkını kiracıya devredersiniz ve o kiracıdan kimse ek ücret alamaz.
Neyse sonuç olarak sizinde fikirlerinizi alayım birçok avukata sordum gülüyorlar. Posta gazetesindeki avukaya sordum oda onlarla alay etti sonuç olararak böyle bir mahkememiz var.
şimdi sizin havuzlu bir siteniz olsa siz burayı kiraya verdiğiniz zaman üzerinizdeki kullanım hakkını kiracıya devredersiniz ve o kiracıdan kimse ek ücret alamaz.