Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Havaş otobüsleri engellilere ücretsiz mi?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
Ücretsiz iseEngelli kimlik kartını göstermemiz yetiyor mu

Havaş DHMİ'ye bağlı özel kuruluştur. Benim bildiğim ücretsiz değil.

Havalimanı servisi, ben hep ücretini ödedim kullandığımda. Ancak Ankara da iken biletin arkasını okuduğumda engellilere ücretsizdir ibaresini gördüm, ücretini ödediğim için iade talep etmedim.
(yetkiliye ücret ödemeden bir sorun daha sağlam olur)

Istanbul e10 e11 e3 sabiha gökçen çift biletli..(engelliye ücretsiz engelli istanbul karta)
havaş ve çift katlı otobüsler ücretli

Normalde ücretsiz olması lazım bir sormakta fayda var

merhaba havaş araçları engellilere ücretsizdir. havaştaki kişi ücret toplarken başbakanlık kartımı gösterdiğimde ücret ödemiyorum.

Son olarak Samsun da bindim. Ücretliydi. Ancak engelli kartımı göstermedim. Bir sonrakinde denerim artık.

Ankara'da Havaş yerine Belko otobüsleri vardı. Ben de Belko otobüslerine binmiştim. orada kartımızı gösterdiğimizde bize ücretsiz arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar, eski bir Havaş personeli olarak, şayet engelli kartınız var ise ücretsiz. araç içerisinde para toplanırken kartınızı gösterdiğiniz takdirde ücret talep edilmez.

Bende eski havaşlıyım. Evet ücretsiz. İstanbulda Havaş yoktur. Havataş vardır.

Yanlış hatırlamıyorsam Ankara, Antalya İzmir Konya Gaziantep Adana Trabzon da Havaş taşımacılık yapıyor.

Evet, dün farklı şehirlerde Havaş kullanmış biri olarak diyorum bunu, engelli kartınızı göstermek yeterli.

Istanbul da sabiha gökçene gidip gelirken kullandığım HAVABUS servislerİ ücretsizdi engelli kartımı göstermem yeterli oluyordu hatta bi keresinde cüzdanımı unuttuğum için kartımı görmeden ücretsiz havalimanına seyahat etmiştim .

Üst Alt