Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hava değişimi sonrası kalan süreyi şubede tamamlamak..?

emrah2001

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar ben bel fıtıgından amaliyat oldum ve 90 gün hava değişimi aldım 90.günün bitiminden sonra 40 günüm kalıyor. sonrasında 20 gün sıhhı istirahat alsam geriye kalan 20 günü şubede tamamlayabiilirmiyim. yada en fazla kaç gün klaması gerek şubede tamamlayabilmem için

Normale aynı kuvvet komutanlığına bağlı birlikte tamamlaman gerek ama bence askerlik şubesine bir dilekçe yazarak -tabii makul bir gerekçe sunman şart- kalan 20 günü şubede tamamlamak istediğini söyle. İsterlerse buna onay verebilirler...

hava değişimi bitmene yakın bağlı olduğun askerli şubene gittiğinde onlar zaten soruyor yada sen belirtirsin bağlı olduğun askerlik şubesinde tamamlayabilirsin

hava değişimi acilll yardım

slm arkadeaşlar ben aralık 2013 te amaliyat oldum ve 1 mart 2014 te hava değişimim bitti yeni bir kanunmu cıktyı sadece 1 ayı sayılıyor diye duyumlaR ALDIM ASLI VAR MIDIR. beni mesajla bilğilendirirseniz sevinirim su an askerde olmam nedeniye nete giremiyorum numaram 0541 513 01 01 bu konuda bilğisi olan arkadaslar msj atsın

Böyle bir şey duymadum. Raporu olduğun günler de askerlikten sayılır, günü gelince tecil edilirsin. Bilgim bu şekilde

Terhis oldum. 22 Nasan' a kadar Kabul Toplanma Merkezindeyim. Kaçarsam sorun olur mu?

S.a benim terhis belgemi aldım su an bende ktm.yim ama cıkısım 22 nisan kaçıp cıksan terhis belgemle bir sorun yaratırmı ceza alırmıyım....

Üst Alt