Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneler hakkında bilgileriniz gerekli

ufukpnp

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkeze merhaba , BİRİKİMLERİNİZE İHTİYACIM VAR ! Hikayem uzun fakat özetliyorum . 2017 den beri kamu ve özel 9 hastane gezdim...Vertigo ile başlayan yolculuk , polinöropati , stif person , sereballer ''palsi - ataksi'' arasında gidip geliyor .( rahatsızlığım kısaca denge kaybı , yürüyüş bozukluğu , solda çok sağ bacakta az güçsüzlük , düztaban , bel fıtığı ) 2 hastane taşınıyoruz diye , biri yetersiziz diye , özeller '' MEMORIAL ve TOBB '' vereceğimiz rapor geçersiz kapsamlı bir hastanede görülmenizde fayda var diye uğurladı...Gazi Üniv. Hastanesi ya çıkmazda ya oyalıyor , ATATÜRK Hastanesi , heyet günü taşınmasını bahane etti vs. Haala net bir teşhisi elime alamadım ! 1.5 yıldır çalışamıyorum . Bağ-kur ödeyemedim , vergi dairesi kapıda bekliyor . Yetmezmiş gibi bu sürede babamı ve 03/02/2019 da abimi kaybettim...Psikolojim allak bullak...
Ben mücadele ettim ama doktorlar oralı olmadı ve burası beni aşar , diyerek durumumu kabullendim...Nasıl bir yol izlemem gerekli , bunu raporlaştıracak , yüzüme şak diye söyleyebilecek NÖROLOJİ BÖLÜMÜ İYİ , ANKARADA , hangi hastaneden , nasıl rapor alırım , alan arkadaşlar varsa irtibata geçmek istiyorum...

Üst Alt