Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastaneden eski raporumu alabilir miyim?

edi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar
ben 2007'de crhon'an hastalığından birkaç ameliyatı olarak ankilozan spondoletimde var.
2008 yılında SSK'ya başvururdum malülen emeklilik için red geldi
yüksek sağlık kuruluna tekrar başvurdum onlar onaylayarak 2200 iş günüyle 2009 yılında emekli oldum.

Engelli kartı ve su için başvuracağım rapor örneğini istedim vermediler gidin tekrar başvurup hastaneden alın dediler. Ben de numune Hastanesi'ne malulen emekli oldum engeli kartı için sağlık raporu istiyorum dedim %63 rapor verdiler. Bu raporla işlerimi hallettim.

Bugün rapor u kaybettim. Şimdi bir kaç soru soracağım.

1. bu ilk emekli olduğum sağlık raporunu örneğini alabilir miyim.
2. tekrar sağlık raporu almak için başvurduğumda derecem ve emeklilik işlemlerimi etkiler mi.

Teşekkürler

@edi, rapor aldıgın hastanenin ilgili ssglık kurulu sekreterligine gidib cıktısını alıp başhekim yapımcısı aslı gibidir kaşesi vurdurub imzalatacaksın. Her yerde kullanırsın

@edi, hastanenin arsivinde vardir, Asli gibidir diye veriyorlar. Ben oyle aliyorum kaybedince,

Üst Alt