Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastane sağlık raporunun kopyasını veridi. Aslını nereden alabilirim?

zafenatpena

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık kurulu raporunun aslı ya da noter tasdikli sureti isteniyor. Dostlar raporun aslını nasıl alacağım? Bana hastaneden çıktı verildi raporun olduğu.

bildiğim kadarı ile E -DEVLET üzerinden indiriliyor artık, ve aslı yerine geçiyor. Yanlış bilmiyorsam. !!!

Artık raporlar elektronik imzalı olarak çıktığı için aslı diye bir durum yok. E-devletten veya e-nabızdan indirdiğiniz rapor geçerlidir. Sadece çıktı alırken karekod / barkod / doğrulama kodu olmasına dikkat ediniz.

Benim raparum eski ve sürekli araç alımı için bayiye gitdiğimde bana karekodlu belge olması lazım dedi benim elimdeki raporla hastaneye gitsem onu o şekil yenileme yaparlarmı yoksa baştan heyetemi girmem lazım

@dankin,

hayır eskisini yeni olarak vermezler, yeniden rapor düzenlenmesi gereklidir, araç alımında ÖTV indirimi için ise ayrıca heyete girilmesi gerekmektedir.

@16Caner16, ehliyeti yenilerken kullanılan raporla alamıyormuyum ya kafam iyice karıştı önceki arabımı alırken bu raporu vermem yeterli olmuştu karekod uygulaması çıkmış sıfırdan ehete girip rapormu alıcam ben

@zafenatpena
Kardeşim bu linkten raporunun aslına ulaşabilirsin.https://erapor.saglik.gov.tr/dogrulamaservisi

Üst Alt