Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hastalık çok ilerledi. Yok mu bir gelişme?

hasan1

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Hastalık çok ilerledi. Kademe kademe arttı ve 4 yıl önce futbol oynarken şimdi iki taraflı destekle bile zor yürüyebiliyorum. O desteklerde kanedyen filan değil, iki işi olması lazım.

Takip ediyorum burayı, daha doğrusu sadece burayı. Bi cihaz, tedavi yada esaslı bir çalışma var mı gerçekten? Böyle geçmiyor hayat... :(

merhaba hasan babelfamily den haberin var mı? okumanı tavsiye ederim çalışmalar gelişmeler oluyo

Merhaba paşakızı siteyi bilmiyordum, artık bakarım. Peki var mı somut bişeyler?

İdebenone, Evit, Bvit, bazı kardio ilaçları, uygun kas gevşeticilerle alınan fizyoterapi gibi destekleyici, yöntemlerle hastalığı yavaşlatmak ve yan etkilerini azaltmak dışında somut birşey yok. Kesin tedavi şuan için mevcut değil...
Geçmiş olsun.

somut bisiy yok dıyıp oturun
pes walla sıze
ankarada ıkamet edenlere sozum ankara ünv. kok hucre calısmaları var gidin bıde fa hastalıgına denetın zahmet olmazsa
gıdın haluk dedayla gorusun
bısıler yapın
oturup durmayın

Üst Alt